Kwaliteitsplein
Image default
Gezondheid

Voor fysiotherapeutische behandelingen bent u terecht bij de fysio in Nijmegen

Jong als oud kunnen te maken hebben of krijgen met pijn, vermoeidheid en stijfheid. Maar kan ook zijn dat je tijdens sporten een blessure op loopt en je de hulp van een fysiotherapeut moet in roepen. De goede fysio in Nijmegen zal je helpen om je spieren weet te oefenen, waardoor deze weer meegaand zullen zijn. Van de fysio in Nijmegen zult u de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen, tot het moment u weer de oude bent.De fysio in Nijmegen helpt u bij klachten als hoofdpijn, tintelingen en duizeligheid. 

Bij de behandeling van deze klachten door de fysio in Nijmegen, worden de klachten op verschillende soorten manieren en methoden behandeld. Elke klacht heeft een oorzaak, en daar gaat de fysio in Nijmegen naar opzoek, om deze te kunnen behandelen.

Behandeling van een fysio in Nijmegen

Wanneer u voor het eerst een bezoek brengt aan de fysio in Nijmegen, wordt u gevraagd wat de klachten zijn waar u mee te kampen heeft. Aan de hand van uw aangegeven klachten, wordt u behandeld door de fysio in Nijmegen. Het behandel plan wordt aan de hand van de oorzaak opgesteld en met u besproken. Indien  u akkoord gaat met de behandeling, dan gaat de fysio in Nijmegen met u van start.

Afspraak en contact maken met een fysio in Nijmegen

Indien u een afspraak met de fyso in Nijmegen wilt maken, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons. Indien u telefonisch contact opneemt met de fysio in Nijmegen, kan de afspraak meteen vastgelegd worden. Indien u niet de mogelijkheid heeft de poli van de fysio in Nijmegen een bezoek te brengen, vanwege de klachten waar u me te kampen heeft, is het raadzaam dit meteen aan ons door te geven, waardoor de fysio in Nijmegen bij u aan huis kan komen voor de behandeling.