Kwaliteitsplein
Image default
Financieel

Hoe vond u Hotel Wageningen?

Een veelgestelde vraag die u en ik vaker horen bij een verblijf in een hotel. De accomodatie gaat er vanuit dat u een beoordeling achter laat, maar dit wordt niet altijd gedaan. Eerlijk gezegd, ik heb mij hier ook schuldig aan gemaakt. Na mijn verblijf bij het hotel WICC in Wageningen, ben ik er heilig van overtuigd dat u na een overnachting in dit magnifieke hotel ook een positieve review deponeert!

 

Comfortabel & stijlvol

Het hotel in Wageningen heeft een stijlvolle uitstraling, wat u direct opvalt bij binnenkomst. Bij de receptie wacht een lachende medewerker je op en word u vanaf de eerste secondes op uw wenken bediend. Ik had direct een prettig gevoel nadat ik mijn kamersleutel in ontvangst nam. Hierdoor heb ik de rest van de dag kunnen genieten van het bourgondische centrum van Wageningen. Een absolute aanrader indien u niet direct uw comfortabel bed in Hotel Wageningen dient op te zoeken. Voor het geval u toch nog uw schoonheidsslaapje nodig heeft of u heeft er een geweldige dag opzitten aan het strand nabij Hotel Wageningen, dan wacht er een aangenaam opgemaakt bed in uw knusse slaapkamer.

 

Talrijk keuze & voortreffelijke smaak

Na een ontspannen nacht trof ik in een elegante ruimte de ontbijtzaal. Hier vind u een uitgebreid assortiment aan brood & beleg, zelfs ik kon geen keuze maken! Want niet alleen de keuze in brood & beleg was enorm, er waren nog genoeg andere mogelijkheden zoals vers gebakken eieren, fruit, kwark en nog veel meer overheerlijke traktaties. Na een bezoek aan het hotel in Wageningen, loopt u net als ik, met een grote glimlach naar buiten.