Kwaliteitsplein
Financieel

Bedrijfsovername specialisten

Havendijk uit Gorinchem is de expert op het gebied van bedrijfsfinanciering en bedrijfsovername. Het bureau met ervaren specialisten uit de financiele sector heeft een persoonlijke aanpak en een enorm netwerk van financiers. Niet alleen banken, maar ook private investors. 

De consultants van Havendijk hebben hun ervaring opgedaan bij diverse grote en kleinere financiele dienstverleners zoals onder andere de Rabobank. Bovenop hun ervaring worden de consultants regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste regels op het gebied van bedrijfsovernames en de laatste mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfinanciering.

U bent bij Havendijk aan het juiste adres voor onder andere financiering van vastgoed, projecten, werkkapitaal en bedrijfsinventaris. Havendijk begint meestal met een fiancieringsanalyse gevolgd door een haalbaarheidsonderzoek. Daarna volgt het opstellen van het financieringsmemorandum en het onderhandelen met mogelijke financiers.

Omdat lang niet iedere financier hetzelfde denkt heeft Havendijk een enorm netwerk aan verschillende financiers. Havendijk is uiteraard volledig onafhankelijk en daarnaast zeer open en eerlijk over de eigen inkomsten.

Bij een bedrijfsovername spelen vaak ook emoties een rol en hierdoor kunnen dergelijke trajecten langer duren. De consultants van Havendijk kunnen hier door hun jarenlange ervaring zeer goed mee omgaan en kunnen u van A-Z begeleiden in een bedrijfsovename-traject.

Wilt u eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden van het overnemen van een bedrijf of juist over het overdoen van uw eigen bedrijf? Kijk dan snel op de website van Havendijk voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Voor meer info : http://www.havendijk.nl