Kwaliteitsplein
Image default
Eten en drinken

Je koffer opsturen naar de vakantie plek

Je zware koffer opsturen als je op vakantie gaat, klinkt dat niet als muziek in de oren? Dat lijkt mij ook! Vakantie is een moment waar je waarschijnlijk al een langere periode naar uit kijkt en je hebt al helemaal zin om het vliegtuig in te gaan stappen en te vliegen naar die zonnige bestemming waar je lekker kunt luieren op het strand, of de bestemming waar je de historie gaat opzoeken in een oude stad. Waar je ook heen gaat, het is altijd een barrière om je koffer mee te zeulen en zeker wanneer je een lange reis gaat maken en je misschien wel met veel bagage te maken hebt.

Beste oplossing

Een koffer opsturen kan dan een perfecte oplossing zijn om deze hinder niet te hebben, want je hoeft dan namelijk niet met de koffer naar het vliegveld te reizen. Op het vliegveld hoef je o niet meer met de koffer te lopen en je hoeft die niet op te halen bij de plaats van bestemming. Je hoeft ook niet bang te zijn dat hij kwijt raakt, want hij ligt al keurig op de plek waar jij aan gaat komen. Heb je een hotel geboekt dan kan je de koffer op bij de receptie al ophalen of hij ligt al klaar in je hotelkamer. Hoe perfect is dat? Door je koffer op te sturen heb je dus helemaal geen gedoe meer met het sjouwen met een zware koffer en kun je lekker genieten van al het moois dat je tegenkomt onderweg naar jouw vakantie bestemming. 

Formulier

Als je de koffer gaat opsturen, dan hoef je helemaal niet veel te doen. Ga eerst naar de website en vul het gehele formulier in met je gegevens en de geven van het hotel of appartement waar de koffer moet komen te staan. Geef ook aan wanneer j eer zelf naar toe gaat. Een aantal dagen voor vertrek zal de koffer dan bij je worden opgehaald, zodat deze al met een eerdere vlucht mee kan naar de plaats van bestemming. Je krijgt ook een verzekering bij het opsturen van de koffer. Dus wanneer je de koffer gaat opsturen hoef je niet bang te zijn dat je de spullen kwijt raakt.