Kwaliteitsplein
Entertainment

Makkelijk een show inhuren

Bent u op zoek naar entertainment voor uw speciale gelegenheid. Heeft u al eens gedacht om een show te huren voor uw bruiloft, verjaardag of feest? Bij Evenses hebben ze keuze zat! De verschillende keuzes die je kunt maken worden hieronder in het kort toegelicht.

–          Vuurshows

De meest spectaculaire show die te vinden is. Shows waarbij vuur de hoofdrol speelt. Bij deze shows kijken alle gasten vol verbazing naar de verschillende stunts die uitgehaald worden door de artiesten. De show zelf kan ook nog eens afgestemd worden op de gelegenheid.

–          Dansshow

Bij Evenses zijn er geweldige dansshows te vinden. De dansers zijn perfect geschikt voor acrobatische acts, Dance duo’s, vuurshows en nog veel meer! Sta met open mond te kijken naar deze prachtige dansshows. Elke show is duurt ongeveer 10 minuten. De danseres en danseressen zullen een spectaculaire dansshow verzorgen in de dans waarin zij gespecialiseerd zijn.

–          Acrobatische shows

Verschillende acrobatische acts die een mooie voorstelling voor u en uw gasten kunnen verzorgen op uw evenement. Een van de bekendste shows is de tissue act. Hierbij gaat een danser of danseres de hoogte in met een aantal doeken waarbij hij of zij als eye catcher voor uw evenement werkt.