Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Met een aardpen en potentiaalvereffening is uw woning beveiligd tegen bliksem

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand goed te laten aarden? Dan is het zeker geen slecht idee om een aardpen te laten plaatsen door een professional. Het bedrijf Mulhuyzen Bliksembeveiliging helpt u hier graag bij. Zij voorzien uw woning of pand van een aardpen tegen een betaalbare prijs. Deze aardpen voert de bliksem af naar de aarde, zodat u geen last heeft van de bliksem. Al sinds 1970 is het bij huizen verplicht dat zij over een aardpen beschikken. Echter zijn er nog veel woningen, voornamelijk uit de jaren ’30, die nog geen aardpen hebben. Verstandig is daarom om direct een specialist in te schakelen die u helpt.

Voorkom spanningsverschillen met behulp van potentiaalvereffening

Naast aardpennen zijn er nog vele andere oplossingen op het gebied van veiligheid. Mulhuyzen Bliksembeveiliging biedt onder andere verschillende toepassingen als bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en aardingssystemen. Iets wat wellicht interessant voor u is, is potentiaalvereffening. Omdat er bij blikseminslag spanning via inkomende leidingen in uw woning komt, is het mogelijk dat verschillende delen van een installatie onder spanning komen te staan. Dit is enorm gevaarlijk en moet daarom te allen tijde voorkomen worden. Een potentiaalvereffening neutraliseert de spanningsverschillen en zorgt er zo voor dat uw apparatuur beveiligd is tegen bliksemschade en overspanning. Voorkom dus gevaarlijke situaties en kies voor deze betrouwbare oplossing!

Kom met de specialist in contact

Wilt u graag een aardpen of potentiaalvereffening voor uw woning of bedrijfspand? Ga dan eens in gesprek met Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Deze specialist zorgt er graag voor dat u voorzien bent van de juiste beveiligingssystemen voor uw woning. Wanneer u gebruikmaakt van hun diensten, is er geen reden om bang te zijn voor donder en bliksem. Breng een bezoek aan hun website en ontdek de mogelijkheden. Hier vindt u tevens de contactgegevens van dit bedrijf, zodat u direct een afspraak met een van hun medewerkers kunt inplannen.