Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Meindl wandelschoenen bij Ronald Adventure Shop

Meindl is een internationaal zeer hoog aangeschreven merk wandelschoenen waarmee alle soorten buitenactiviteiten kunnen worden verricht. Geschikt voor tochten over hobbelige ondergronden, een wat langere ‘hike’ of natuurlijk gewoon voor een wandelrondje van minder dan een uur. De Meindl wandelschoenen zijn al meer dan een eeuw lang de standaard voor de actieve buitenmens en daarnaast ook nog modieus door met de tijd mee te gaan!

Veilig

Tijdens activiteiten in de buitenlucht op verschillende terreinen is het van groot belang dat de veiligheid gewaarborgd is. Ongeacht het model en het type schoen weet u met een paar Meindl wandelschoenen voor de volle honderd procent zeker dat het qua veiligheid goed zit. Niet voor niets maakt zelfs het leger in verschillende Europese landen gebruik van dit merk. Kortom: schoenen voor actieve mensen!

Kwaliteit

Meindl wandelschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen van uitstekende kwaliteit. Als gevolg hiervan gaat de schoen zeer lang mee. Er zijn voor verschillende pasvormen verschillende modellen uitgebracht, waardoor er voor iedere actieveling een passende soort Meindl wandelschoen bestaat. Niet is vervelender dan tijdens een lange wandeltocht last krijgen van blaren. In het ergste geval kan dit zelfs leiden tot het afbreken van de tocht. Door het juiste model uit te zoeken voorkomt u dit soort onprettige ervaringen en blijft u genieten van de natuur en het actieve leven.

Comfortabel

De Meindl wandelschoenen staan voor kwaliteit en veiligheid, maar zitten daarnaast ook nog eens uiterst comfortabel. Uiteraard zijn de schoenen van leer gevoerd en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de beste zooltjes. Ook bij lange tochten beleeft u om die reden altijd een comfortabele ervaring. Benieuwd geworden, of meer informatie? Kijk dan snel op ronaldadventureshop.nl en kies het model Meindl wandelschoenen uit dat het beste aansluit op uw specifieke wensen.