Kwaliteitsplein
Image default
Beauty en verzorging

Duurzame Shampoo is de juiste optie

Lekkere shampoo bar maakt een duurzame douchebeurt makkelijk doordat hun Shampoo bar volledig plasticvrij is en van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Dit maakt uw haar zacht, glanzend en gezond. Het zorgt ervoor dat uw haar haar natuurlijke balans behoudt. Shampoo bar verzorgt uw hoofdhuid, zodat uw huid haar natuurlijke oliën behoudt. Op deze manier hoeft u uw haar ook niet zo vaak te wassen, waardoor u ook minder water verbruikt. Shampoo bar komt in verschillende kleuren en geuren, zo kunt u zelf uit proberen welke geur het beste bij u past.

Makkelijk gebruik

Shampoo bar is makkelijk te gebruiken en komt in handige ronde vorm. Zodat u deze makkelijk kunt vastpakken in de douche. U scrubt de bar over uw hoofdhuid. U zult merken dat het schuim makkelijk door uw haar te kammen is. Door de natuurlijke ingrediënten van Shampoo bar raakt uw haar niet uitgedroogd tijdens het wassen. De Shampoo bar gaat lang mee en kunt u dus meermaals gebruiken onder de douche. Ook de verpakking is van duurzaam materiaal gemaakt en makkelijk uit te pakken. Geen onhandige flessen meer in uw douche die veel ruimte innemen. Shampoo bar maakt uw haar wassen makkelijk en zorgt met haar natuurlijke ingrediënten voor een heerlijk rustmoment met verfrissende geuren.

Voor ieder haartype

Shampoo bar zou natuurlijk alleen echt duurzaam zijn als het toegankelijk is voor iedereen. Voor ieder haartype is een Shampoo bar ontwikkeld. Ook voor mensen met een gevoelige huid is Shampoo bar geschikt. Heeft u dik, dun, stijl of krullend haar? Dan is Shampoo bar ook geschikt voor u. Door de verschillende formules, geuren en kleuren is Shampoo bar geschikt voor jong en oud en zeker ook voor ieder huid en haar type.  Door de natuurlijke ingrediënten hoeft u niet bang te zijn voor chemische en synthetische componenten die uw huid en haar kunnen beschadigen.