Kwaliteitsplein
Image default
Auto’s en Motoren

Wasstraat bij u in de buurt

Bent u woonachtig in de omgeving van Ravenstein en bent u op zoek naar een wasstraat in de buurt? Ga dan eens langs bij Autobedrijf van Zoggel. Deze autogarage heeft een automatische wasstraat waar u, tijdens de openingstijden, uw wagen kunt laten wassen. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste programma te kiezen en de wasstraat van dit autobedrijf in Ravenstein doet de rest. Hierdoor zijn zij een bekende wasstraat in de buurt.

U heeft bij deze wasstraat in de buurt keuze uit vier programma’s

Dit autobedrijf in Ravenstein wilt iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn. Hierdoor hebben zij een wasstraat laten installeren die in tegenstelling tot andere wasstraten in de buurt, vier wasprogramma’s heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een wasprogramma met enkel shampoo en het gebruik van een wielborstel, maar ook voor een programma waarbij er wordt voorgewassen en wordt afgedroogd. Ongeacht welk programma u kiest, uw wagen komt weer spik en span uit de wasstraat bij u in de buurt.

Zij zijn zoveel meer dan een wasstraat

Het grote voordeel van dit autobedrijf in Ravenstein is dat zij naast de wasstraat in de buurt ook nog eens te bereiken zijn voor onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Zo zorgen zij ervoor dat uw auto niet alleen schoon wordt, maar ook naar behoren werkt. Met een team van goedopgeleide mensen beschikken zij over veel kennis en ervaring. Wat wilt u nog meer van een autobedrijf met wasstraat bij u in de buurt?

Ga met een schone wagen de weg op

Een stukje onderhoud waarbij u zelf kunt bijdragen is het regelmatig schoonmaken van uw auto. Autobedrijf van Zoggel helpt daar graag bij door te fungeren als wasstraat bij u in de buurt. Kies uit een van de vier wasprogramma’s en ga weer veilig de weg op met een schone auto. Maak tijdens de wasbeurt van uw auto direct een afspraak voor onderhoud bij dit autobedrijf in Ravenstein.

https://www.autobedrijfvanzoggel.nl/wasstraat.html