Kwaliteitsplein
Auto’s en Motoren

Uitjesaanbod

Uitjesaanbod: Bijzondere uitjes website

Uitjesaanbod.nl biedt diverse leuke uitjes aan. Allemaal met korting in je eigen omgeving. Bijzonder aan de website is dat de ondernemingen zelf hun acties plaatsen op deze mooie site. En kiezen ze zelf hoe hoog de kortingen zijn. Voordeel hiervan is dat de uitjes altijd actueel zijn en dat de volledige opbrengst naar de aanbieder gaat. Jij betaalt je uitje dus direct aan de aanbieder zonder tussenkomst van Uitjesaanbod.nl.

 

Aanbod

Op de website van Uitjesaanbod.nl vind je uitjes in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld activiteiten in Groningen. Een avondje of een dagje weg. Activiteiten met kinderen, quad rijden en zelfs hotelovernachtingen. Op de site vind je grote en bekende namen zoals Fletcher hotels, Roompot vakantieparken, De Bonte Wever, Van der Valk hotels, Vlieglessen.nl en The Eventsbakery. Maar juist voor de wat minder bekende en kleinere ondernemingen biedt Uitjesaanbod.nl een platform. Ook zij kunnen hun aanbiedingen kosteloos op de website plaatsen. En omdat je als onderneming je eigen korting bepaalt, heb je de inkomsten zelf in de hand. Veel ondernemingen gebruiken de website voor het plaatsen van last-minute aanbiedingen.

 

Geen winst

Het doel van Uitjesaanbod.nl is om je leuke uitjes met korting aan te bieden. Door te kiezen voor bovengenoemde werkwijze, gaat het Uitjesaanbod.nl duidelijk niet om de winst. Wat zij willen is een leuke website waar je makkelijk activiteiten met korting kunt vinden en dan ook nog bij jou in de buurt. Wanneer je een uitje besteld ontvang je een e-ticket en betaal je administratie kosten (3,95 euro). Dit zijn tevens de enige inkomsten van de website.

Voor meer info : https://www.uitjesaanbod.nl