Kwaliteitsplein
Image default
Aanbiedingen

Woningeigenaren, opgelet! Dit mag zeker niet ontbreken tijdens de jaarlijkse schoonmaak

Je hebt minstens twee keer per jaar een moment ingepland waar je je woning erg grondig schoon gaat maken. En dit gaat veel verder dan enkel het poetsen van de kamers. Iedere kamer wordt altijd met de grootste zorgt door je aangepakt. Maar wat kun je dan precies verwachten van een grote schoonmaak? En waar moet je zeker rekening mee houden? We hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet in dit artikel. 

Pak de ramen altijd erg grondig aan tijdens het schoonmaken 

Komt het voorjaar er langzaam maar zeker aan? Bij goed weer kun je het beste even alle deuren en ramen openen. Hierdoor kan de frisse lentelucht door het huis waaien. En je hebt meteen net even wat meer ruimte om alle ramen goed te kunnen reinigen. Door ze een keer goed aan te pakken met een sopje, oogt iedere kamer meteen vele malen lichter en frisser. En dat zorgt weer voor een opgeruimde geest. Wel zo fijn om te weten. 

Ontspullen kan een wereld van verschil maken 

Het is daarnaast ook aan te raden om een paar keer per jaar te gaan ontspullen. In de loop van het jaar kun je namelijk aardig wat spullen bij elkaar verzamelen. En lang niet alle spullen heb je eigenlijk echt nodig. Breng deze spullen naar een knoop of verkoop ze op het internet. Je hebt hierdoor meteen weer extra ruimte in huis vrij. 

Heb je ook al een keer goed naar de staat van het riool bij jou in huis gekeken? 

Daarnaast is het ook altijd een erg goed idee om een keer het riool goed na te laten kijken. Een riool ontstoppen Tilburgzorgt er namelijk voor dat je zorgeloos gebruik kunt blijven maken van je keuken, badkamer en slaapkamer. Neem altijd een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren. 

https://rioolgroep.com