Kwaliteitsplein
Aanbiedingen

Welk abonnement kinderblad kies jij?

De meeste kinderbladen zijn gericht op een specifieke leeftijden en daarnaast weet jij vast welke interesses jouw kind, of het kind voor wie het abonnement kinderblad is, heeft. In de meeste gevallen krijg je speciale toegang tot de website van het kindermagazine. Daar zijn dan meer spelletjes of artikelen te vinden en kan jouw kind leren omgaan met het internet in een veilige omgeving. Bij sommige kindertijdschriften kan je kiezen voor een digitale versie of een papieren versie. Combinaties zijn ook mogelijk.

Een cadeau of korting bij je abonnement kinderblad

De meeste kinderbladen bieden meerdere abonnementen. Zo zijn er verschillende looptijden en kan je kiezen voor korting op je abonnement of een cadeau. Hoe langer jij een abonnement neemt, des te hoger is de korting of duurder is het cadeau. Je kan er ook voor kiezen om een abonnement cadeau te doen. Het handige daaraan is, in de meeste gevallen, dat je na het afsluiten van het abonnement geen omkijken meer hebt naar de opzegtermijn. Dit type abonnement stopt namelijk automatisch.

 

Een proefabonnement biedt keuze

Je kan bij de meeste kindertijdschriften ook kiezen voor een proefabonnement. Zo kan je verschillende tijdschriften uitproberen en jouw kind makkelijker zelf laten kiezen. Een kinderblad geeft je niet alleen aan jouw kind, maar het geeft jullie kwaliteitstijd. Je kan het kinderblad met elkaar lezen en bespreken. Jouw kind zal makkelijker leren en de nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd. Het is dus veel meer dan een abonnement op plezier, maar vooral ook een positieve en stimulerende toevoeging aan het leven van jouw kind.