Kwaliteitsplein
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

Melis Logistics is een vrachtwagenbedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe chauffeurs. Als je geïnteresseerd bent om vrachtwagenchauffeur te worden, maar geen opleiding hebt, dan is dit de perfecte kans voor jou. Bij Melis Logistics vinden we dat iedereen de kans moet krijgen om vrachtwagenchauffeur te worden, ongeacht zijn of haar ervaringsniveau. 

 

Hoe vrachtwagenchauffeur worden zonder opleiding?

De eerste stap is het invullen van een sollicitatieformulier. Je kunt de aanvraag vinden op onze website of je kunt naar ons kantoor komen en de aanvraag persoonlijk invullen. Zodra je je aanvraag hebt ingediend, zal een van onze vertegenwoordigers contact met je opnemen om een gesprek in te plannen. 

Tijdens het gesprek stellen we je vragen over je ervaring en waarom je geïnteresseerd bent om vrachtwagenchauffeur te worden. We geven je ook de kans om ons vragen te stellen over de functie. Na het gesprek nemen we een beslissing en laten we je weten of je gekozen bent om vrachtwagenchauffeur bij ons te worden. Zie het gesprek als een kennismaking, waarbij we kijken of er een match is tussen beide partijen. Het is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. 

Als je geïnteresseerd bent om vrachtwagenchauffeur te worden zonder enige opleiding, dan is Melis Logistics de perfecte plek voor jou. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om vrachtwagenchauffeur te worden, ongeacht zijn of haar ervaringsniveau. Om te beginnen vul je gewoon een aanvraag in op onze website of kom je naar ons kantoor en vul je persoonlijk een aanvraag in. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, zal een van onze vertegenwoordigers contact met je opnemen om een gesprek in te plannen. We hopen snel van je te horen!

 

https://www.werkenbijmelis.nl/