Kwaliteitsplein
Aanbiedingen

De voordelen van zelf sigaretten maken

Een roker geeft elke week weer een vermogen uit aan zijn ‘liefhebberij’. Prijzen zijn overal hetzelfde in Nederland en hoe je het wendt of keert, die prijzen zijn hoog. En worden alsmaar hoger door de forse accijnzen die de overheid heft op sigaretten en shag. Wat kun je daar aan doen? Wel, aan de accijnzen kun je niks veranderen, die worden nu eenmaal bepaald door de overheid, maar je kunt de rookkosten wel enorm drukken. Hoe? Door zelf je sigaretten te gaan produceren vanaf nu!

Prijsvoordeel

Het geeft een serieus prijsvoordeel om zelf aan de slag te gaan met de productie van sigaretten. Je hebt er drie essentiële dingen voor nodig. Om te beginnen de basis: de tabak. Tegenwoordig is tabak in vele merken en smaken beschikbaar, dus de tijden dat een eigen gemaakte sigaret ‘nergens naar smaakte’ zijn voorgoed voorbij. Of je nu Pall Mall rookt, of Marlboro, Gauloises, Caballero of Camel, eenieder kan zijn eigen, favoriete merk kopen. De smaak is exact hetzelfde als bij de traditionele sigaret, alleen de prijs is anders! Naast de tabak heb je nog de sigarettenhulzen nodig (waar de tabak mee wordt gevuld) en de sigarettenmaker zelf.

Aanschaf hulzenstopper

Je maakt je sigaretten namelijk met behulp van de zogenaamde sigarettenmachine, ook wel hulzenvuller genoemd; in handmatige of in elektrische vorm verkrijgbaar. De kosten van deze machines variëren van 5 euro (voor de goedkoopste handmatige machine) tot 100 euro (voor de beste elektrische hulzenstopper op de markt).

Productievoordeel

Het aantal sigaretten dat je maakt bepaal je zelf, mits je maar genoeg tabak in huis haalt. Waar je in de winkel ‘gebonden’ aan een pakje, kies je nu zelf hoeveel sigaretten je per keer produceert. Jij kiest je moment en de hoeveelheid van productie helemaal zelf en je hoeft niet dagelijks op pad naar de winkel.

Gemak

Zelf produceren van sigaretten is supermakkelijk met een electrisch apparaat als de Powermatic 2 plus van zorr. Zie de onderstaande video:

Video door sigarettenmakershop.nl

Wie aan de besparing denkt die zelfproductie oplevert hoeft niet lang te twijfelen!

Voor meer info :