Kwaliteitsplein
Image default
Aanbiedingen

Cultuur activiteiten op jouw basisschool

Behoefte aan een perfect georganiseerde activiteit voor jouw leerlingen? Grote Broer is daar voor jou. Met een uitgebreid aanbod met verschillende workshops, dagprojecten en culturele activiteiten kunnen wij jouw leerlingen voorzien van een fantastische culturele middag. Of je nu iets zoekt voor groep 2 of juist iets voor de kinderen van groep 8, wij hebben het voor jou. Blader eens door ons aanbod!

Cultuur activiteiten voor groep 1 t/m 8

Het aanbod van Grote Broer is groot! Daarom zit er sowieso iets interessants tussen voor jouw school. Jaarlijks organiseren we bijvoorbeeld allerlei workshops omtrent de Kinderboekenweek. Wil je graag met de kleuters filosoferen? Wij regelen het voor je! In het licht van het onderwerp van dat jaar organiseren we allerlei workshops. Stop Motion voor groep 3/4 en Vloggen voor de oudere leerlingen. Voor ieder wat wils! Liever naar het Circus met groep 5/6? Wij hebben precies de juiste workshopdocent voor jou. Als organisatie vinden we het belangrijk te blijven innoveren en ons te ontwikkelen. Hierom hebben we naast zulke wisselende projecten ook een interessant vast aanbod dat zich keer op keer weer vernieuwd door nieuwe ontwikkelingen en nieuwe ideeën. We vinden het enorm belangrijk om de leerlingen kwalitatief goede cultuureducatie te blijven bieden en hier vernieuwende manieren in te vinden.

Cultuur projecten voor jou

Naast losse activiteiten, kan Grote Broer ook hele projecten voor jullie organiseren. Een week lang je onderdompelen in kunst en cultuur? Op dinsdag dansen en op woensdag lekker knutselen? Wij regelen het voor je. Als basisschool hoef je hierdoor geen zorg te dragen. Regel jij de lokalen en een wificode? Dan regelen wij de docenten, attributen en alles wat nodig is om er een geslaagde mooie culturele dag van te maken. De docenten ontzorgd en de leerlingen maken kennis met zoveel belangrijke aspecten van cultuur en kunst dat het een dag of week wordt om nooit te vergeten. 

https://www.grotebroer.nl/