Lees deze blog als jij een uniek locatie rondom Amsterdam zoekt!

november 8, 2019 0 Comment

Zoek je naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken en de ideale plek voor jouw als je iets wil met circulaire economie. 

Unieke evenementenlocaties Amsterdam

Op zoek naar plek voor grote bijeenkomsten of voor een kleine vergadering? Voor beide kun je bij ons terecht. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in Amsterdam. Je kutn bij ons de ruimte voor een dagdeel huren, maar ook voor de gehele dag. De keuze ligt bij jou. De ruimte die wordt aangeboden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie. Het creatieve brein wordt hierdoor dus goed getriggerd. Er zijn verschillende ruimtes te huren.  Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Verder is onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past.

Ruimte genoeg

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving.  Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. 

Ontdek onze bijzondere locaties

Onze bijzondere en unieke evenementenlocaties bevorderen unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw behoeften. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops. Ook is het geschikt voor personeelsfeesten. Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan. Voor iedereen hebben we een unieke ruimte. 

Zoekt u naar werkplekken of naar een plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : http://c-beta.nl/