Kwaliteitsplein
Zakelijke dienstverlening

Een veilig gevoel met betrouwbare objectbeveiliging

Objectbeveiliging is voor veel organisaties een onmisbare dienst. Niet alleen buiten, maar ook tijdens kantoortijden is het van belang dat uw bedrijf of organisatie beveiligd wordt. Als er een beveiliger tijdens kantoortijden het pand beveiligt, is het natuurlijk wel van belang dat deze persoon past bij uw bedrijf en bedrijfscultuur. Daarom is het verstandig te zoeken naar een goed bedrijf voor uw objectbeveiliging. Safety Guard uit Lelystad is hierbij het bedrijf dat u zoekt. Zij schakelen niet een willekeurige medewerker in voor uw bedrijfsbeveiliging, maar zoeken iemand die echt bij uw bedrijf past. Deze speciaal voor uw bedrijf aangenomen beveiliger wordt opgeleid naar uw wensen.

Meer dan alleen objectbeveiliging

Er zijn verschillende diensten die u als bedrijf nodig heeft. Zo heeft iemand nodig die gasten ontvangt, moet er altijd een BHV’er in het pand aanwezig zijn en moeten er facilitaire klussen afgehandeld worden, zoals het oplossen van storingen. Met objectbeveiliging van Safety Guard komt er een beveiliger in uw bedrijf die kan worden ingezet voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan de hierboven genoemde werkzaamheden, maar ook schoonmaakwerkzaamheden, sleutelbeheer en –registratie, controleren van werkzaamheden en aftekenen van bonnen van leveranciers, opstellen van huisregels en nog veel meer. Hierdoor hoeft u niet verschillende mensen en bedrijven in te huren voor deze werkzaamheden, maar kan dit allemaal door één persoon geregeld worden. Zo bespaart u zowel tijd als geld.

Een groot scala aan diensten

Naast objectbeveiliging is Safety Guard uw partner voor nog meer diensten. Zo kunt u dit bedrijf ook inschakelen voor diensten als evenement- en bouwterreinbewaking. Ook surveillancediensten en alarmopvolgingen behoren tot de mogelijkheden. Voor al deze verschillende zaken hoeft u maar één bedrijf in te schakelen. Door de persoonlijke aanpak van Safety Guard weten zij precies wat u nodig heeft en leveren de beveiliger(s) die bij uw bedrijf passen. Voor meer informatie kunt u op de website kijken of telefonisch contact opnemen.

https://safetyguard.nl/