Kwaliteitsplein
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een AOV online afsluiten is mogelijk zonder adviseur

Bij VEZA Verzekeringen kiest u voor het online afsluiten van een AOV als u wilt besparen op advies-, bemiddelings- en afsluitkosten. Vaak zijn arbeidsongeschiktheidsverzekeringen duur en ontoereikend. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om van een dergelijke verzekering af te zien. Toch is dit onverstandig gezien het juist een financieel vangnet biedt voor ondernemers in tijden waarin ze niet kunnen of mogen werken. Iedereen kan ziek worden of een ongeluk krijgen, wat erin resulteert dat u tijden afwezig bent op de werkvloer. Onkosten voor het bedrijf en privé-uitgaven lopen echter gewoon door en zullen moeten worden voldaan als u een faillissement wilt vermijden. Een AOV verzekering helpt hierbij en zorgt voor inkomsten in tijden waarin dit zelf niet meer te realiseren valt.

Gebruik de handige tool van deze verzekeraar

Bij VEZA Verzekeringen kunt u heel eenvoudig een AOV online afsluiten door gebruik te maken van de AOV Zelf Afsluiten Tool. Deze toont u precies wat de mogelijkheden zijn om een verzekering af te sluiten en hoeveel u moet betalen aan premie. De kosten zijn direct inzichtelijk en bovendien mag u rekenen op een complete dekking in geval van beroepsarbeidsongeschiktheid. Zorg voor een lagere premie door de uitkeringsduur aan te passen en zelf eerst een deel financieel op te vangen. Met deze tool is er geen adviseur nodig en bespaart u aanzienlijk op advies-, bemiddelings- en afsluitkosten. Zo wordt het online afsluiten van een AOV voordelig en betrouwbaar en regelt u zelf uw arbeidsongeschiktheidsverzekering bij VEZA Verzekeringen.

Indien gewenst advies inwinnen bij een specialist

Als u er alsnog niet zelfstandig uitkomt met de online tool, of u wilt gewoon advies over de mogelijkheden om een AOV verzekering af te sluiten, dan kan dit uiteraard ook. Een advies kan u op ieder gewenst moment bijstaan. Als ondernemer of particulier kunt u echter zeker zelfstandig heel eenvoudig een AOV online afsluiten met de handige tool en bespaart u aanzienlijk op kosten. Een AOV verzekering wordt zo al een stuk aantrekkelijker en bovendien bent u volledig gedekt in het geval u niet meer kunt werken.

https://www.vezaverzekeringen.nl/