Kwaliteitsplein
Zakelijk

Leren aktetas

Leren aktetassen

Een lederen tas geeft niet alleen bescherming aan de documenten die u mee neemt, maar geeft ook een zekere exclusieve uitstraling. Door de duurzame eigenschap van het leer blijven deze aktetassen gedurende een lange tijd in optima forma. U kunt kiezen uit een aantal diverse modellen leren aktetassen. In feite zijn er een hoop kleuren te vinden zoals blauw, zwart, bruin en cognac die een leren aktetas een elegante en tijdloze uitstraling geven.

Naast de mooie uitstraling van deze leren aktetassen, bieden ze ook voldoende ruimte om belangrijke documenten in te plaatsen. Ook hebben steeds meer leren aktetassen plek voor een tablet of een notebook en dienen ze als laptoptas. Zo kunt u altijd wanneer u bijvoorbeeld naar een klant gaat of wanneer u onderweg bent gebruik maken van uw laptop, notebook of tablet. De tassen zijn voorzien van een handige handgreep. Hierdoor heeft u de ultieme grip wanneer u de tas vastpakt. Er zijn ook een aantal exemplaren leren aktetassen met een langer hengsel. Hierdoor kunt u de leren aktetas over de schouder meenemen. Dit is comfortabel als u bijvoorbeeld lange stukken moet lopen met de tas. U kunt de tas ontspannen om uw schouder houden en ondertussen nog telefoneren.

De tassen zijn allemaal vervaardigd van authentiek leer. Het grote voordeel hiervan is, dat u een tas heeft die zeer lang mooi blijft en bovendien een tijdloze uitstraling heeft. Er zijn verschillende formaten tassen te vinden, zodat u in principe altijd kunt slagen wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en mooie leren aktetas.

Voor meer info : https://www.marington.nl/tassen/aktetassen/