Thermosteen gevelbekleding met steenstrips: wat is dat?

Kent u het Thermosteen steenstrips systeem voor gevelbekleding al? In de Benelux zijn er al veel huizen die een duurzame gevelbekleding met steenstrips hebben. Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Een aanpassing van fundatie is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Isoklinker Nederland is sinds 1999 leverancier van Thermosteen. Deze specialist kan u dan ook altijd helpen.

Gevelbekleding met steenstrips voor woningbouw, architect en andere onroerendgoedbezitters

Bent u van plan om gevelbekleding met steenstrips aan te schaffen? Bijvoorbeeld voor uw woning, maar ook voor uw bedrijfspand, buitenhuis of garagebox? Isoklinker Nederland, specialist in gevelbekleding, levert u de producten die u nodig heeft voor de installatie. Bijvoorbeeld Thermosteen, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en de integratie van stenen en isolatie in één systeem. U kunt hier dus als zakelijke klant én als particuliere klant terecht! De specialist levert de gevelbekleding met steenstrips en op die manier worden in samenwerking met verschillende opdrachtgevers diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Zo profiteert iedereen van de uitstekende service van de echte specialist.

Ruime mogelijkheden omtrent gevelbekleding met steenstrips bij de specialist

Er zijn veel verschillende soorten gevelbekleding met steenstrips. Voorbeelden hiervan zijn het vaste platensysteem en het Fugenleitensysteem. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, biedt beide systemen aan. Ook kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en kunnen ze goed tegen vorst in de winter. U kunt hierdoor gezonder wonen met de hulp van Isoklinker Nederland. Ook hebben vuil- en andere omgevingsfactoren geen kans en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling en mooie kleur.