Ga langs een familiebedrijf voor een klassiek interieur

juni 29, 2018 0 Comment

Bent u op zoek naar een volledig nieuwe inrichting zoals bijvoorbeeld een klassiek interieur? Of schaft u liever losse tafels en stoelen aan? In beide situatie brengt u een bezoek aan Star Stijlmeubelen. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom van 3000 m2 in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Er zijn diverse momenten waarop een salontafel van pas komt. Zit u bijvoorbeeld in de avond graag lekker op de bank met uw partner, onder het genot van een drankje? Of krijgt u regelmatig een prachtige bos bloemen, maar kunt u het nergens kwijt? In alle situaties is een salontafel toch wel heel handig. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Een tv-commode: praktisch en onmisbaar in een klassiek interieur

Maak een klassiek interieur compleet met een prachtige tv-commode. Dit is namelijk niet alleen een praktisch element in uw woonkamer, het ziet er ook nog eens prachtig uit. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.