Zin om een zomers gevoel naar je tuin te brengen?

Dan is er geen betere optie dan een poster strand. Met een poster strand in je tuin schep je niet alleen sfeer, je krijgt er ook onmiddellijk een zomers gevoel van. Op gartenposter.de vind je ontelbare stranden om uit te kiezen.

Je wil uiteraard dat je poster strand perfect in het geheel past, daarvoor zijn de afmetingen ontzettend belangrijk. Als je naar de winkel gaat ben je vaak gebonden aan de formaten die ze er ter beschikking hebben. Op gartenposter.de bestel je je poster strand in de afmetingen die jij wil en dit tot een formaat van 10 x 5 meter. Zo past je poster strand altijd perfect in de voorziene ruimte. Laat je strand optimaal tot zijn recht komen en geef je gewenste afmetingen zelf online in!

De tuinposters van gartenposter.de zijn kwalitatief onovertroffen. Alle posters zijn uitvoerig getest in weer en wind en zijn ook waterdicht. Zo geniet je langer van je poster strand en kan je deze ook in de winter buiten laten hangen. Is je poster strand vuil, dan volstaat het om er eens met een doek over te gaan om de foto weer te doen stralen. Gartenposter.de gebruikt de beste druktechnologie om tuinposters van optimale kwaliteit te garanderen. Niet alleen zijn de beelden haarscherp ook de kleuren zijn fenomenaal. Gedurende 3 jaar heb je hier bovendien een garantie op.

 

Je poster strand in geen tijd aan de muur

Met maar liefst 10 mogelijke bevestigingssystemen vind je ongetwijfeld de manier om ook jouw poster strand te monteren. Dit gaat heel snel en super eenvoudig. Naar ieders smaak en ruimte is er wel een optie die perfect bij de setting past. Alle bevestigingssystemen voor je tuinposter komen met een garantie van 5 jaar. Bekijk zeker online alle mogelijkheden eens, bepaal welke stijl in je tuin past en bestel je poster strand met bevestigingssysteem. Hout, aluminium of met ringen, alles is mogelijk en steeds van uitstekende kwaliteit.

 

Kies de perfecte foto voor je poster strand

Ontelbare stranden staan op je te wachten op gartenposter.de. De mooiste stranden ter wereld hebben we er voor je verzameld. Foto’s van schitterende kwaliteit genomen door topfotografen. Ongetwijfeld vind ook jij je idyllische strand in deze collectie. Heb je op één van je reizen zelf de perfecte foto voor op je poster strand geschoten? Deze kan je in een handomdraai uploaden en op je poster laten drukken. Zo personaliseer je je tuin met een eigen tuinposter met verhaal. Ideaal om in de zomer bij weg te mijmeren en nog eens aan die fijne vakantie te denken.

Bekijk de mogelijkheden op gartenposter.de, droom weg bij die perfecte stranden en bestel je poster strand. Zo verwen je jezelf het hele jaar door met een zalig gevoel in je tuin.

Voor meer info : https://www.gartenposter.de/strand-und-palmen/