Woonwinkel in Hilversum voor al uw interieurproducten

juli 19, 2018 0 Comment

Vind u het interieur van uw huis te oud? Wilt u uw nieuw huis inrichten volgens uw eigen smaak? De woonwinkel Vivante Bekenkamp in Hilversum, Laren en Bussum heeft verschillende opties om uw huis als thuis te laten voelen. Voor vloeren, gordijnen, shutters, raambekleding en muurbekleding kunt u bij hen terecht. Zij leveren voor uw product een maatwerkoplossing. Ieder huis is anders en u wilt iets dat past bij uw situatie. Hierdoor worden de shutters, gordijnen en raamdecoratie op maat gemaakt. Wilt u toch uw oude gordijnen behouden en uw gordijnen laten reinigen in de omgeving van Bussum? Met de reinigingsdienst is dit mogelijk. U kunt dan eenvoudig een afspraak maken zodat uw gordijnen er weer als nieuw uitzien.

Vloeren voor uw woning bij een woonwinkel in Hilversum, Laren en Bussum

Bij woonwinkel Vivante Bekenkamp kunt u terecht voor een ruime keuze vloeren. Wilt u de oude vloer van uw huis vervangen? Houdt u van lamelparket of gaat uw voorkeur uit naar tapijt? U heeft keuze uit verschillende soorten en maten vloeren. Vind de perfecte interieurproducten bij Vivante Bekenkamp. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame en zachte vinyl vloer. Ook wordt u geadviseerd over plinten die het best passen bij uw vloer. Na aankoop is het zeer belangrijk dat uw vloer goed wordt onderhouden. U krijgt advies op maat over het gebruik en de verzorging van uw vloer. Naast vloeren is er ook keuze uit raamdecoratie, gordijnen en shutters in de omgeving van Bussum.

Uw gordijnen laten reinigen in Bussum en omgeving

Na jarenlang aan uw ramen te hangen, hebben uw gordijnen heel wat stof en vuil vergaard. Daarom is het belangrijk deze regelmatig te laten reinigen. Vivante Bekenkamp, een woonwinkel in de omgeving van Hilversum, doet dit graag voor u. Uw gordijnen in uw woning in bijvoorbeeld Bussum worden gereinigd zodat deze er weer als nieuw uitzien. Het is mogelijk om een afspraak te maken zodat u snel weer kunt genieten van uw gordijnen. Ook bij beschadiging aan uw gordijnen kunt u bij dit bedrijf terecht. Naast het reinigen van gordijnen, zijn zij ook wooninrichter op het gebied van vloeren, shutters, raambekleding en muurbekleding.