Kwaliteitsplein
Image default
Woning en Tuin

Wij leveren plaids in alle soorten en maten

Angora plaids

Als u op zoek bent naar mooie plaids voor in uw woonkamer, slaapkamer of voor in een ander vertrek, dan bent u bij Rivington Interiors op de juiste plek. Op onze website vindt u ons verrassend complete aanbod in plaids. Wij hebben voor ieder wat wils, in elke prijsklasse, in elke maat en alle kleuren. Neem dus gerust een kijkje in onze webwinkel en maak een keuze. Wist u dat:

 

  • de levertijd bij ons maar twee werkdagen is?
  • u bij ons nooit te diep in de buidel hoeft te tasten maar altijd een lage prijs betaalt?
  • wij een uitstekende service verlenen, waar u te allen tijde gebruik van kunt maken?
  • wij nooit ergens moeilijk over doen, ook niet als u plaids wilt ruilen?

 

Kortom, wij zijn de webshop van uw dromen.

Wij leveren plaids in alle soorten en maten

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan, want bij ons bent u altijd voordeliger uit. Wij leveren namelijk plaids tegen de allerlaagste prijzen en dat zult u elders niet snel aantreffen. Wees dus ook geen dief van uw eigen portemonnee en bestel uw plaids bij Rivington.

U kunt op ons vertrouwen

Wij hebben een veilige betaalmethode via onze website. Ook kunt u achteraf per bank betalen. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Wij zijn u altijd graag van dienst en onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Dus hebt u nog vragen over de plaids, gordijnen, spreien, de betaling of de verzending? Dan horen wij dit graag van u. Ons deskundige personeel vertelt u graag hoe de vork precies in de steel zit. Daar kunt u zeker van op aan. Vraag dus snel meer informatie aan.

Voor meer info : http://www.rivingtoninteriors.com/plaids.html

Gerelateerde artikelen

Een ander woord voor wandlampen = gezelligheid.

Zonnecollector

Goed tuingereedschap is de basis