Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Voordelen houten schuifpui

Houten schuifpuien zijn erg populair, dit komt omdat het makkelijk te bewerken valt. De houten schuifpuien vliegen dan ook het meeste over de toonbank. Maar dat is ook niet zo vreemd want hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een klassieke sfeer. Maar de houten schuifpui heeft meer voordelen dan dat het er alleen mooi uit ziet. De puien zijn makkelijk te schilderen, beschadiggingen kunnen makkelijk weggewerkt worden door een likje verf en de houten schuifpui kunnen op maat gemaakt worden. Tevens heeft hout van zichzelf een hoge isolatie waarde. Zo bespaart u ook nog op uw stook- en isolatiekosten.

Schuifdeur

Een schuifdeur in de woning zorg voor veel licht in de woning. Ook kunt u de schuifdeuren gemakkelijk open zetten in de zomer om de zomer in huis te halen. De schuifdeuren geven uw huis een mooie uitstraling. Vooral als u voor houten deuren gaat. Uw huis krijgt hierdoor een mooie uitstraling. Er zitten nadelen aan een houten schuifpui. Bij vocht en tempratuurverschillen kan de pui gaan werken en kromtrekken. Ook vraagt hout veel onderhoud, het moet regelmatig geschilderd worden. Bij aluminium of kunststof is de onderhoud minder. Deze blijven mooi en hebben weinig onderhoud nodig. Maar u heeft dan geen mooie authentieke uitstraling.

Schuifpui reparatie

Gaat uw schuifpui kapot en werkt hij niet goed meer? Dan is dit het moment voor een schuifpui reparatie want het wordt weer mooi weer. Heeft de schade een duidelijke oorzaak, bijvoorbeeld door een inbraak? Dan is het verstandig om een expert in te schakelen want dan hoeft waarschijnlijk alleen uw hang- en sluitwerk vervangen worden. U kunt buiten een inbraak om ook andere schade hebben. U zou bijvoorbeeld een lek kunnen hebben in uw glas. Dit kunt u zien door dat er condens aan de binnenkant zit. Het beste om te doen is een expert inschakelen en het raam laten vervangen.

Voor meer info : http://www.schuifpui-expres.nl