Vliegenvangers Aanbiedingen

juli 29, 2014 0 Comment

Vliegenvangers Aanbiedingen

Vooral in de lente en zomermaanden ondervinden we veel last van vliegen en andere insecten. Indien het echt niet meer te harden is en je echt overlast ondervindt van vliegen, dan kun je er iets aan doen. Vliegen bestrijden met speciale vliegenvangers bijvoorbeeld. Een vliegenvanger is een erg effectieve methode die vliegen zowel aantrekt als uitschakelt. Er zijn vele veschillende vliegenvangers en om de juiste te kiezen is het belangrijk om eerst naar de situatie te kijken waarvoor je hem wilt gebruiken. Alle vliegenvangers doen in principe wat er van ze gevraagd wordt echter kan de gebruikservaring enorm verschillen. Hieronder kort samengevat wat de verschillen in vliegenvangers zijn en welke geschikt is voor welke situatie.

Vliegenvangers met Kleefplaat (niet elektrisch): deze muggenvangers zijn geschikt voor kleine ruimtes zoals woonkamer/slaapkamer en voor ruimtes waar eten bereid wordt zoals in keukens, campings, restaurants en noem maar op. De vliegenvangers zijn vaak erg discreet wat wil zeggen dat ze voorzien zijn van een compact design en de vlieg discreet in het apparaat verbergen.

 

Elektrische vliegenvangers: deze vliegenvangers zijn juist geschikt voor grote ruimten zoals stallen, garages, hokken, hallen enz. De elektrische vliegenvanger is zeer effectief in het aantrekken en elimineren van vliegende insecten. Echter kan het zo zijn dat deze vliegenvanger restjes vlieg achterlaat. De oorzaak hiervan ligt bij de spanningsboog. De vlieg krijgt een elektrisch schokje waarna ze direct gedood worden. Hierdoor is dat helaas mogelijk.

 

Vliegenvangers met UV lampen: de muggenvangers met UV lamp zijn vaak in combinatie te verkrijgen. Vaak zit er een UV lamp bij de elektrische inbegrepen maar ook bij de vliegenvanger met kleefplaat. De vliegenvangers met UV licht kunnen dus zowel inbegrepen zijn in de elektrische als de niet elektrische.

 

Klik voor Vliegenvangers Aanbiedingen

 

Voor meer info : https://www.antivliegenshop.nl/Vliegenvanger-Pluszap-30-ALU