Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Villeroy-boch tegels

Villeroy-boch tegels

Graag wil ik jullie erop wijzen dat villeroy-boch tegels een geweldige keuze is als het aankomt op sanitair voor in de badkamer of voor op het toilet. Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord van dit beroemde en gerenommeerde merk. Villeroy-boch tegels staan er dan ook om bekend dat ze de finishing touch zijn in iedere badkamer. Wellicht denk je nu dat je bij een dergelijk duur merk ook enorm geld moet neerleggen. Uiteraard betaal je iets meer voor villeroy-boch tegels dan voor een eigen merk tegel, maar ja, dat is niet voor niets. Villeroy-boch tegels bestaan namelijk al decennia lang en je kunt echt stellen dat hier enorm veel onderzoek naar is gedaan. De juiste structuur van het materiaal waar de villeroy-boch tegels van gemaakt zijn komt niet uit de lucht vallen. Daar zit research in en ik kan zonder schroom vast stellen dat villeroy-boch tegels nog altijd niet uitontwikkeld zijn. Dit is een proces dat altijd door zal gaan terwijl de goedkopere merken genoegen nemen met een slap aftreksel van dit hoogwaardig materiaal. Je vraagt je wellicht af hoe ik dit allemaal weet. Dat komt omdat ik onlangs mijn badkamer heb laten renoveren. Alles eruit gehaald en opnieuw aangekleed. De tegels en de vloer waren de eerste stappen. En dus ging ik op zoek naar vloerverwarming. Er is niets lekkerders dan na het douchen op voorverwarmde tegels te kunnen stappen. Koude tegels zijn funest voor je humeur vind ik altijd maar. Voor de wandtegels was ik dus op zoek naar villeroy-boch tegels. En zo kwam ik uit bij een bedrijf uit Overijssel. Uit Enter om precies te zijn. Dit dorpje ligt in de buurt van Oldenzaal en is dus gelegen in het mooie Twente. De naam van deze geweldige winkel, die tevens een webwinkel is, is genaamd: Regge tegels & vloeren.

Villeroy-boch tegels van Regge tegels & vloeren

Zelf ben ik woonachtig in Hengelo dus het ligt niet ver uit de buurt. Dat kwam me wel goed uit want zo kon ik direct naar hun showroom toe om alle tegels en vloeren in mij op te nemen. Samen met mijn vrouw kwamen we er al snel uit en hebben we gekozen voor de villeroy-boch tegels. Gelukkig hadden ze die zelfs op voorraad en zo konden we ons bestelbusje volladen en aan de slag in onze kale badkamer. Het aanbrengen werd ons keurig uitgelegd door de vriendelijke medewerkers van Regge en zodoende konden we dan al snel aan de slag. De villeroy-boch tegels staan werkelijk prachtig in onze nieuwe badkamer dus als je iets meer te besteden hebt, dan raden we dit merk echt van harte aan. Je verdient het geld trouwens met gemak terug omdat ze veel langer meegaan dan andere tegels. Daarnaast beschadigen ze veel minder snel omdat ze veel harder zijn en beter gelakt. Geen krassen en deukjes gelukkig. En ten slotte zal je huis ook zeker in waarde stijgen als je villeroy-boch tegels in je badkamer of toilet hebt. Die neem je immers niet mee als je ooit gaat verhuizen. De nieuwe bewoners zullen dit zeker als een pluspunt beschouwen en de kans is groot dat dit net even het duwtje in de rug is om tot aankoop over te gaan. Er staan op de site van Regge vele argumenten om met hen in zee te gaan en een aantal kunnen we jou als lezer echt niet onthouden. Wij gunnen iedereen goede villeroy-boch tegels voor een zachte prijs dus lees maar snel verder.

  • Altijd scherpe prijzen doordat Regge direct inkoopt bij de fabrikant. Er komt dus niet een groothandel aan te pas waardoor de prijzen hoger uitvallen dan je zou willen
  • Er zijn diverse A-merken bij dit bedrijf te vinden van producenten uit heel Europa. Vandaar dat ze ook villeroy-boch tegels in hun assortiment hebben opgenomen.
  • Een uitermate snelle levering. Als je het niet zelf mee krijgt, dan kunnen ze het bij jou komen afleveren. Daar doen ze zeker niet moeilijk over en zodoende kan je snel aan de slag met je nieuwe villeroy-boch tegels. De bezorgkosten zijn overigens geheel gratis als je order boven een bepaald bedrag uitkomt.
  • Mocht je twee linkerhanden hebben dan biedt Regge het totaalconcept aan. Dit staat voor zowel levering als plaatsing. Er werken daar vele professionele tegelzetters die maar wat graag je badkamer komen opvrolijken met bijvoorbeeld villeroy-boch tegels. Bij hen is de klant nog echt koning.

Breng zelf eens een bezoek aan Enter

En je zult zien dat ze je daar altijd hartelijk wordt ontvangen. Ze zijn pas tevreden als jij dat zelf ook bent. Dat hebben we wel ervaren toen we daar onze villeroy-boch tegels en vloerverwarming gingen uitzoeken. Mocht je liever de kat uit de boom willen kijken dan is hun website een bron aan inspiratie. Je vindt hier vrijwel alle denkbare topmerken terug met zeer veel aanvullende informatie en foto’s. De site verandert nogal eens qua aanbod doordat zij zeer zeker met de tijd meegaan. Je vindt hier daarom altijd de laatste mode en trends. Dus soms gaan villeroy-boch tegels of andere dure tegelmerken voor grote kortingen weg omdat ze plaats maken voor de nieuwere types tegels die deze merken op de markt hebben gebracht. Houdt daarom de site in het oog want dat kan je flink schelen in je portemonnee. Wil je direct weten wat het je zoal gaat kosten? Dan kan je via hun site meteen een gratis offerte aanvragen. Succes is gegarandeerd!

Voor meer info : http://www.regge-tegels.nl/villeroy-boch-tegels