Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

U zoekt een picknicktafel?

U bent particulier, bedrijf, school of gemeente en op zoek naar een mooie manier om allerlei tafel – en rustmomenten in open lucht dat beetje veel meer extra te geven. Naast de overduidelijke en bekende picknick bied deze tafel nog veel meer mogelijkheden. U kan hem o.a. gebruiken bij het studeren, knutselen, vergaderen, lunchen, werken, barbecueën, feesten, en bij talloze andere momenten of gelegenheden. Maar ook om simpelweg in alle rust te genieten of in groep samen te zijn op de meest uiteenlopende locaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het park, bos, gemeenteplein, bedrijfsterras, schoolplein of eigen tuin.

 

Het assortiment

Jaap de Vries in Ermelo heeft een uitgebreid en wervelend gamma aan robuuste en verfijnde picknicktafels. Lange, korte, ronde, voor kinderen of grote groepen, met of zonder rugleuning. U kan het zo gek niet bedenken of we hebben dé tafel die u zoekt. Wij staan garant voor een ruime keuze in verschillende soorten en maten. Mocht u toch nog speciale wensen hebben en of extra informatie kunnen gebruiken dan staan we graag klaar om u met raad en daad te helpen bij uw keuze.

 

Het bedrijf

Jaap de Vries in Ermelo is de grootste leverancier in Nederland van picknicktafels. Reeds 15 jaar zijn we gespecialiseerd in dit prachtige buitenmeubilair. Vele consumenten, bedrijven scholen en gemeenten hebben reeds met ons samengewerkt en hun project feilloos gerealiseerd. Iedere tafel ademt dan ook schoonheid, kwaliteit, en duurzaamheid uit en is een aanwinst voor gebruiker en omgeving. In onze showroom kan u het vakmanschap niet alleen komen bewonderen maar ook daadwerkelijk ervaren, ontdekken en uitproberen.

 

Kwaliteit & duurzaamheid

Jaap de Vries in Ermelo bestaat sinds 1998 en is bekend om de kwaliteit, duurzaamheid, en weerbaarheid van zijn picknicktafels. Enkel de beste boomstammen worden gebruikt om onze tafels te vervaardigen. Met een verbluffend, verfijnd en opmerkelijk eindresultaat. Onze tafels trotseren zonder probleem de vier seizoenen en geven u daarbij steeds het maximale verwachte comfort.

Voor meer info : http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/