Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Sleutel op de deur woning

Sleutel op de deur woning

Enkele maanden geleden hebben we onze intrek genomen in onze splinternieuwe, tot in de puntjes afgewerkte sleutel op de deur nieuwbouwwoning van Stonehouse. We zijn bij Stonehouse terechtgekomen omdat we op zoek waren naar een nieuwbouwwoning die niet alleen mooi was, maar ook betaalbaar was. Dat bleek geen gemakkelijke opdracht en we waren dan ook erg blij toen we de prijzen van Stonehouse zagen. Aanvankelijk waren we nogal terughoudend, want op de site stond dat hun sleutel op de deur woningen al verkrijgbaar waren vanaf een kleine € 165.000 en dat leek ons wel erg weinig, dus dachten we dat de kwaliteit of afwerking te wensen zou overlaten.

We besloten toch even te gaan luisteren naar de mogelijkheden van Stonehouse en kregen meteen een uitgebreid en erg gedetailleerd lastenboek te zien, waaruit bleek dat hun woningen helemaal niet moeten onderdoen voor nieuwbouwwoningen van andere bouwfirma’s. De budgetvriendelijke sleutel op de deur woningen bieden toch alle hedendaags comfort en zien er mooi en verzorgd uit. We besloten om met Stonehouse in zee te gaan en zagen de werken al snel vorderen. We werden perfect op de hoogte gehouden van de stand van zaken en telkens we vragen hadden werden die snel en professioneel beantwoord, dus we konden de bouw van onze woning op de voet volgen. Alles verliep perfect volgens schema en zoals beschreven stond in het lastenboek. Intussen wonen we een tijdje in onze Stonehouse sleutel op de deur woning en we zijn erg tevreden met het resultaat.

 

Getuigenis 2 (sleutel op de deur)

Voor ons gezin waren mijn man en ik al een tijdje op zoek naar een leuke nieuwbouwwoning in een toffe buurt, maar de prijzen vielen helaas erg tegen. We hadden geen enorm budget te besteden maar wilden toch graag een nieuw huis, omdat we geen zin hadden in verborgen gebreken of grote renovatiewerken bij aankoop van een ouder huis. Bij grote bouwfirma’s botsten we echter steeds op hetzelfde probleem: het kostenplaatje. Toen we de hoop bijna hadden opgegeven kwamen we terecht bij Stonehouse: een firma die sleutel op de deur nieuwbouwwoningen bouwt voor een zeer aanvaardbaar budget. Hun woningen starten al bij een kleine € 165.000 en dat was voor ons perfect binnen het vooropgestelde budget, we zouden zelfs nog wat overhouden voor extra’s.

We gingen dus al snel langs bij Stonehouse om wat advies en informatie in te winnen over hun sleutel op de deur woningen. Een medewerker liet ons een lastenboek zien en daaruit bleek dat Stonehouse oog heeft voor kwaliteit en detail, want alles was tot in de puntjes uitgewerkt. Nadat we enkele van de realisaties op gebied van sleutel op de deur woningen hadden bekeken waren we helemaal overtuigd. De bouw van onze woning verliep erg vlot en we werden netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook de vooropgestelde opleverdatum werd gerespecteerd, zodat we op de afgesproken datum de sleutels van onze splinternieuwe sleutel op de deur woning konden gaan ophalen! Intussen zijn we verhuisd en we zijn erg blij met onze keuze!

Voor meer info : http://www.stonehouse.be