Kwaliteitsplein
Image default
Woning en Tuin

Nieuw naamplaatje nodig? De Naambordensite

Heb je een nieuwe woning en ben je op zoek naar een naambordje? Wellicht is je oude bordje aan vervanging toe? De Naamborden Site is het adres met de ruimste collectie en de scherpste prijzen. Daarnaast kun je rekenen op ouderwets goede service!

Online naar wens maken en bestellen

We leggen je graag uit hoe snel en veilig een naambord bestellen tegenwoordig gaat! Stap 1 bestaat uit de oriëntatiefase. Welke stijl past bij jou oftewel wat voor smaak heb je en hoe is je woning te typeren? Om je een indruk te geven van de mogelijkheden, raden we aan allerlei materialen te bekijken. Misschien heb je nog nooit een naambord van glas overwogen, maar raak je helemaal enthousiast bij het zien van zo’n bord. Of je denkt dat kunststof goedkoop betekent? Dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

Onze collectie kunststof naamplaatjes bevat simpele recht toe recht aan ontwerpen, maar zeker ook sierlijke en elegante designs. Neem je tijd het assortiment goed te bekijken en wie weet kom je op onverwachte ideeën. Heb je eenmaal dat ene geweldige bordje gevonden dan is het zaak erop te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen (stap 2 inderdaad). Gewoon online, er komen geen papieren formulieren aan te pas. Jouw taak zit er dan al weer op, want stap 3 is voor onze rekening: het maken van het bordje en het naar jou opsturen. Zo eenvoudig is het!

Zwart, wit rood of groen naambord?

Een naambordje kun je werkelijk in alle mogelijke kleuren bestellen. Van zwart en wit, tot groen, rood, blauw en geel. En van zilver- of goudkleurig tot doorzichtig en beige. En dan de vorm. Afhankelijk van jouw voorkeur, kun je kiezen voor vierkant, rechthoekig, ovaal en rond. Houd jij van sierlijke randen? Ook zulke naamborden kunnen we leveren. We kunnen ons voorstellen dat je het aanbod groot en wellicht zelfs overweldigend vindt. Geen nood, neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat je snel uitkomt bij een naamplaat die echt matcht. Onze klantenservice is te bereiken via info @ denaambordensite. nl. Bel je liever, maak dan gebruik van dit nummer: 0251-241364.

Voor meer info : https://www.denaambordensite.nl

Gerelateerde artikelen

Een gecertificeerd verhuisbedrijf Amsterdam

Diverse steensoorten

Waterontharders van Aqua comfort