Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Kwalitatieve ramen en deuren op maat van de zelfplaatser

Ben je een handige harry die met alle plezier zijn ramen en deuren zelf wil monteren om heel wat budget uit te sparen? Dan is Raamwinkel.be een must-visit.

Je vindt er een ruime keuze ramen en deuren in hout, aluminium en pvc tegen belachelijk lage prijzen. Nee, er zit geen addertje onder het gras. De ramen en deuren zijn op maat van de zelfplaatser waardoor we zeer scherpe fabrieksprijzen kunnen hanteren. Neem maar eens een kijkje!

Dat ramen en deuren niet peperduur hoeven te zijn bewijzen ze bij Raamwinkel.be elke dag opnieuw. Door de ramen en deuren online te verkopen, winkelpunten te schrappen en stevig te onderhandelen met de leveranciers kunnen we de prijzen bijzonder laag houden.

Bovendien mag je rekenen op de beste kwaliteit. Bij Raamwinkel.be werken ze enkel samen met Belgische fabrikanten die een strenge kwaliteitscontrole hanteren. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze tot maar liefst 15 jaar garantie bieden op de ramen en deuren. Een lage prijs staat niet altijd gelijk met een mindere kwaliteit!

 

Ramen en deuren voor doe-het-zelvers

Bij Raamwinkel.be gaan we er van uit dat je je ramen en deuren zelf gaat plaatsen. Alle ramen en deuren kunnen dan ook voorgemonteerd opgepikt worden bij het magazijn. Mits bijbetaling is het ook mogelijk dat de ramen op de werf afgeleverd worden. Wil je wat hulp bij het plaatsen dan is dat ook een bijkomende service. Uiteraard wordt hier een kleine meerkost voor aangerekend.

Raamwinkel.be stelt alles in het werk om je bestelde ramen en deuren zelf te plaatsen. Geregeld worden er opleiding voorzien waar je heel wat tips krijgt over hoe je het best je ramen en deuren plaatst. Alles begint bij het correct opmeten van de maten natuurlijk. Op de site vind je een heleboel instructievideo’s die je stap voor stap en in een begrijpelijke taal uitleggen hoe je je ramen en deuren kan plaatsen.

 

Ramen, deuren en heel wat opties…

Raamwinkel.be heeft een ruime keuze aan ramen en deuren en maatwerk is mogelijk! Ontelbare klanten zijn je al voorgegaan en maandelijks gaan er wel een aantal opleidingen door. Je doet zaken met een Belgische partij waar je op kan rekenen en die je makkelijk kan bereiken. Tegen een scherpe prijs bestel je je ramen en deuren tegen de beste kwaliteit die op de markt verkrijgbaar is.

 

Voor meer info : https://www.raamwinkel.be/nl