Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Huisisolatie

Is uw huis niet goed geïsoleerd meer? Dan kunt u isolatie expres in schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw huis weer optimaal geïsoleerd is. Zo kan er geen warmte meer ontsnappen door uw muren, plafond, vloer en ramen. Dit ziet u gelijk terug in uw energie verbruik. De kosten voor de isolaties heeft u zo weer terug verdient. U bespaard namelijk zoveel op uw energie kosten omdat uw huis goed geïsoleerd is.

Spouwmuurisolatie

Wat is Spouywmuurisolatie eigenlijk? Spouwmuurisolatie in het kort uitgelegd is; de ruimte tussen uw buiten en binnenmuur, ongeveer 6 cm, opvullen met isolatiemateriaal. Door dit te doen verdwijnt er weinig warme lucht door uw muren. De huizen na het jaar 1975 zijn voorzien van spouwmuur isolatie. Dat werd toen standaard bij het bouwen van nieuwe huizen. Bent u er niet zeker van of u spouwmuurisolatie heeft, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Er komen dan specialisten lang die kunnen kijken of uw muren zijn geïsoleerd. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u gelijk een afspraak maken met onze vakmannen.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een isolatie klus? Dan kan geheel vrijblijvend. Ook als u gewoon wilt kijken hoe duur zo’n dergelijke klus is. Spouwmuurisolatie is een klus voor de rest van de tijd dat u in het huis woont. U haalt alle kosten ervan uit. Als uw huis goed geïsoleerd is, levert het huis is de toekomst meer geld op. De waarde gaat namelijk gelijk omhoog na de klus. Waarom zou u niet kijken of uw huis al geïsoleerd is?

Voor meer info : http://www.isolatie-expres.nl