Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Houten tafels op maat

Woodshape

Bent u op zoek naar stijlvolle nieuwe meubels? Dan bent u bij woodshape aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring met het maken van meubels voor horecagelegenheden en maakt sinds een aantal jaren ook producten voor particulieren. Hier kregen zij namelijk steeds meer vraag naar. U kunt bij dit bedrijf terecht voor een uiteenlopend assortiment meubilair, maar alle artikelen van woodshape hebben als overeenkomst dat ze van hout gemaakt worden. Dit heeft veel voordelen:

  • hout is een flexibel materiaal waar veel verschillende vormen van gemaakt kunnen worden
  • de natuurlijke uitstraling zorgt voor een rustpunt in de inrichting
  • het materiaal leent zich voor verschillende stijlen
  • het kan op veel verschillende manieren afgewerkt worden, waardoor steeds heel andere stijlen en uitstralingen kunnen ontstaan
  • producten kunnen voor u op maat gemaakt worden

Door de veelzijdigheid van het assortiment van woodshape kan iedereen er iets van zijn of haar gading vinden. Of u nu houdt van strakke of juist van ronde lijnen, u vindt het bij hen allemaal. Ook vindt u er meubilair voor een klassieke inrichting, maar ook juist voor een strak en modern interieur. Doordat de meubels voor u op maat gemaakt kunnen worden, kunt u er ook heel goed terecht als u een huis heeft met heel grote ruimtes of juist een met heel kleine kamers. Bovendien biedt woodshape ook artikelen die prima passen op de werkplek, zoals mooie tafels en stoelen. Voor wat voor ruimte u op zoek bent naar meubels, voor uw eetkamer, woonkamer, werkkamer of kantoor, bij woodshape vindt u altijd mooie houten tafels op maat.

Tafels van woodshape

Het meest in het oog springende product van woodshape zijn de houten tafels die zij maken. Hier is het ooit ook allemaal mee begonnen en dat is in de collectie zeker terug te zien. Niet dat de stoelen, barkrukken, bankjes, vloerlampen en plantentafels niet goed of mooi zijn, de nadruk ligt toch vooral op de tafels. U kunt bij woodshape terecht voor een keur aan stijlen en modellen op het gebied van dit product. Bovendien kunt u bij hen ook losse tafelbladen krijgen. Zoals gezegd is hout een zeer veelzijdig materiaal en dat is in de verschillende tafels die verkrijgbaar zijn ook goed terug te zien. Sommige exemplaren lenen zich heel goed voor een klassiek interieur, terwijl andere juist uitstekend passen bij een strakke en moderne inrichting. Weer andere modellen passen daarentegen eigenlijk in ieder interieur door de neutrale kleur en het tijdloze ontwerp. Wat natuurlijk ook een grote rol speelt bij het uiterlijk van een tafel, is de kleur waarin deze opgeleverd wordt. Bij woodshape kunt u daarom voor verschillende afwerkingen kiezen. U kunt de tafel af laten werken met lak, dit zorgt voor een sterke afwerklaag en het zorgt ervoor dat u niet snel last zult krijgen van krassen of vlekken op het tafelblad. Maar het heeft natuurlijk ook gevolgen voor de uitstraling, want doordat lak glimt ziet het er meteen een stuk anders uit. Houdt u van een natuurlijke uitstraling, dan kan woodshape het product voor u afwerken met olie. Met olie blijft de natuurlijke kleur en sfeer behouden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het product in de verf te zetten. Verf zorgt ook voor een goede bescherming van het meubel, alleen gaat de natuurlijke sfeer dan wel verloren. Bij woodshape zijn de meeste tafels gelakt of in de olie gezet, een aantal zijn echter ook geverfd verkrijgbaar. U kunt natuurlijk ook nog altijd zelf de tafel verven, als u dit achteraf toch mooier vindt. Dat is het voordeel van een product als hout, de mogelijkheden zijn gewoon enorm.

Op maat gemaakt

Een groot pluspunt van woodshape is dat u er ook op maat gemaakte tafels kunt krijgen. Dit is natuurlijk ideaal als uw woning niet echt aan de standaard afmetingen voldoet. Hebt u bijvoorbeeld een erg grote woonkamer, dan kan het lastig zijn om daar een passende eettafel voor te vinden. Niet alleen kunt u deze bij dit bedrijf wel vinden, u hebt ook nog eens de keuze uit veel verschillende modellen. U hoeft alleen maar de maten op te meten en uw wensen door te geven en vervolgens maken ze er bij woodshape een prachtig product van. Het mooie is dat u hierdoor zeker weet dat u een passende eettafel zult krijgen. Ook voor een werkruimte kan dit natuurlijk erg handig zijn. Veel mensen houden ervan om een groot tafelblad te hebben waar ze veel papieren en andere spullen op kwijt kunnen. Maar door de vorm van de werkkamer kan het lastig zijn om een grote tafel te maken. Bij woodshape denken ze met u mee en kunnen ze een tafel voor u ontwerpen die de ruimte zo goed mogelijk benut. U kunt online al hun producten bekijken en bestellen. Ook kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met een van hun medewerkers om antwoord te krijgen op uw vragen of om te overleggen over de mogelijkheden. Wilt u graag eerst een beter beeld krijgen van hoe de tafels en het andere meubilair van woodshape er in het echt uitziet, dan kunt u een bezoek brengen aan hun showroom. Bovendien geniet u bij hen van een snelle oplevering van uw bestelling en bovendien wordt deze ook nog eens gratis bij u bezorgd. Als u op zoek bent naar houten meubilair of op maat gemaakte tafels, dan is woodshape dus het juiste bedrijf voor u!

Voor meer info : http://www.woodshape.nl/houten-salontafels-op-maat.html