Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Hanglampen informatie

Is je woonkamer te donker? Dan ga je opzoek naar een fraaie hanglamp. Ga je voor design of industrieel?   Houd je van te voren al rekening met de type lichtbron? Dit blog helpt je bij het vinden van je juiste hanglamp. De unieke stijlen behandelen we stuk voor stuk. Wil je de hanglampen aanschaffen via een webwinkel? Online kooptips en adviezen kunnen natuurlijk niet achterblijven.

Verschillende hanglampen

Zoals eerder benoemd. Voor elk interieur is er een passende soort hanglamp. Dit zijn de stijlen van dit moment;

  •  Klassieke hanglampen
  •  Moderne hanglampen
  •  Design hanglampen

Materiaal en kleur creëren direct al een sfeer. Bronzen lampen zijn veelal klassiek.  Echter dezelfde hanglamp van staal is gelijk een stuk moderner. Een goede webshop beschikt ook over zulke filters. Dit maakt zoeken een stuk eenvoudiger. Met filters kun je zo eenvoudig een voorselectie maken. De sfeer van de lamp wordt tevens bepaald door de vorm van de lamp. De vormgeving van moderne hanglampen is strak en minimalistisch. Ronde vormen maken de lamp echter klassieker. Een hanglamp is geen accessoire in huis wat je makkelijk wisselt. Denk dus goed na over je keuze. Heb je lef? Een stijl met een groot contrast levert soms de mooiste dingen op. Waanzinnig trendy. Industriële lampen zijn  hiervan een goed voorbeeld. Misschien niet voor over 10 jaar, maar voor nu heel gaaf. Size does matter. De hanglamp moet altijd 20 centimeter kleiner zijn dan de eettafel.

Tips voor het kopen van een hanglamp.

Koop jij je lamp liever in de winkel of online? Online winkelen biedt veel meer voordelen. Online, betaal je geen benzine geld. In een winkel oogt het toch altijd anders dan thuis. Goede online winkels, betalen zelfs de retourkosten. Een online winkel heeft minder vaste lasten.  Ons advies; neem alle informatie tot je. Voor welke lichtbron is de hanglamp geschikt? Gloeilampen zijn achterhaald, LED is de toekomst. LED-licht is allang niet meer dan blauwe licht. Hoe zit het met de verzending? Met vervoer kan een product makkelijk kapot gaan. Moet je zelf de kosten betalen voor retourneren? Zijn de recensies wel goed? Laat je niet misleiden, er zijn helaas veel nep recensies online.  Maak nooit zomaar geld over, betaal altijd via Ideal. Een creditcard bestelling is automatisch extra verzekerd.

Voor meer info : http://tips-voor-interieurverlichting.blogspot.nl/