Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Diverse soorten zonwering

In de zomer kan het erg warm worden in Nederland. De zon kan dan soms erg fel in huis schijnen en kan het huis dan ook snel opwarmen. In de zomer is dat niet lekker als het huis dan zo erg opwarmt. Daarom is er zonwering. De zonwering houd de warmte buiten het huis. Zo heeft u in de zomer een lekker koel huis en houd u de warmte lekker buiten. Met markiezen en rolluiken gaat dit heel gemakkelijk. Door een knop om te draaien of daar handmatig de luiken of markiezen te laten zakken.

Rolluiken

De rolluik is de oplossing als u op zoek bent naar een 100% zonwering. De rolluiken kunnen namelijk helemaal dicht gedraaid worden. Zo komt er geen zon meer binnen. Tevens werken de rolluiken isolerend en houden dus de koele lucht binnen. Ook houden de rolluiken geluid tegen. Er komt minder geluid het huis binnen als de schermen naar beneden zijn. De rolluiken zijn verkrijgbaar in allemaal soorten en maten. In verschillende kleuren en van verschillende materialen. Ook kunt u ervoor kiezen om de rolluiken te plaatsen in het kozijn, zo zijn ze niet eens zichtbaar als u ze niet naar beneden heeft.

Markiezen

Markiezen zijn een ander soort zonwering. Als u er voor kiest om markiezen bij u aan het huis te laten plaatsen, is dat een verstandige keuze. Door markiezen te laten plaatsen houd u niet alleen de zon en de warmte buiten maar uw huis stijgt ook nog eens in waarde. Tevens geven markiezen een mooi ouderwets uiterlijk. U kunt zelfs het motief en de kleur zelf bepalen.

Voor meer info : http://www.zonwering-expert.nl