Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Betonplaten

Betonplaten

Betonplaten, wie kent ze niet. Ze zijn zo langzamerhand een standaard onderdeel van ons leven geworden dat het ons nauwelijks nog opvalt. Een huis heeft zijn fundering opgebouwd uit betonplaten. De muren bestaan voor het grootste gedeelte uit betonplaten en het plafond bestaat uit betonplaten. Betonplaten te over. En toch nemen we dit witgrijze goedje voor lief. Een uitermate geniale uitvinding omdat het in vloeibare vorm in alle mallen die je maar kunt bedenken gegoten kan worden totdat het uithard en je een ontzettend stevig materiaal hebt. Als bouwmateriaal zijn betonplaten dan ook van alle markten thuis en het zal dan ook net zo snel meer uit ons landschap weg te denken zijn. Niet alleen gebouwen zoals huizen en flats worden vervaardigd uit betonplaten, ook wegen en bedrijfsterreinen hebben hier vaak een ondergrond mee. Snelwegen zijn hieruit opgebouwd en dan worden ze later overgoten met asfalt. Dat is trouwens nog niet eens een heel oude manier van wegen bouwen. Vroeger reed men alleen op betonplaten. Oké, esthetisch heeft het allang afgedaan en het modernisme is nu niet meer bepaald een populaire kunststroming in de architectuur. Toch zullen alle huidige gebouwen, wegen en toch ook architectonische hoogstandjes als basis betonplaten gebruiken. Dit is de beste, handigste en wellicht ook de meest goedkoopste oplossing voor alle denkbare bouwwerken. Dit staat als een paal boven water. Functionaliteit komt meestal voorop te staan en dat is ook erg logisch, waarom zou je te veel geld uit gaan geven als er toch bijna geen omkijken naar is? We hebben het nu specifiek over bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, kavelpaden, opslagplaatsen en eigen wegen en ga zo maar door. Kortom, deze gebruiksvoorwerpen, want dat zijn het en niet meer, zijn afdoende met alleen betonplaten. Simbv.nl maakt betonplaten op maat voor dit soort projecten. En dat is nog lang niet alles, je kunt ook bij hen terecht voor onder andere: sleufsilowanden, keerwanden en putten en goten.

Functionele betonplaten

Betonplaten, zo heeft het bedrijf ontdekt, dienen te voldoen aan een hoop eisen voordat de klant tevreden zal zijn. En dat is volledig terecht, je wilt toch zeker wel waar voor je geld? Simbv.nl heeft deze voorkeuren op een rijtje gezet:

  • het mag niet glad zijn
  • het moet makkelijk schoon te maken zijn
  • het moet sterk zijn
  • het moet snel, makkelijk en goed te leggen zijn

Eigenlijk spreekt dit allemaal voor zich, toch zijn er veel aanbieders van betonplaten die hier niet overal evenveel rekening mee houden en dat is zonde. Sim B.V. produceert al jaren hoogwaardige kwaliteitsbetonplaten die aan al deze eisen voldoen. Bij hen kan je kiezen uit de volgende drie types. Ongetwijfeld zit jouw droombetonplaat hier tussen.

  • Allereerst is er de Simvlak strakke en vlakke betonplaat. Dit zijn multifunctionele betonvloerplaten. Ideaal in gebruik door de spiegelgladde betonstructuur. Deze is namelijk poriënvrij, zodat de resten van de inhoud geen negatieve invloed uitoefenen op de duurzame kwaliteit van het beton.
  • Dan kan je ook gaan voor Simnop antislip betonplaten. Deze multifunctionele betonvloerplaat is ideaal in gebruik door de spiegelgladde betonstructuur en het unieke gepatenteerde noppenprofiel. Deze is wederom poriënvrij, zodat de resten van de inhoud geen negatieve invloed uitoefenen op de duurzame kwaliteit van het beton. De noppen geven een veilig gevoel bij het berijden en het belopen op deze betonvloerplaat. Door het uniek noppenprofiel heeft het een perfecte anti slip en is het in de winter ook ideaal om te gebruiken.
  • Ten slotte is er nog de Simgras betonplaat. Openbare ruimtes, parken en parkeerterreinen krijgen een eigentijdse uitstraling met deze grootformaat grasbetonplaat. Deze platen hebben een werkende maat van 2 bij 1 meter. Deze geheel nieuw type verhardingsplaat, dat door zijn open constructie één geheel vormt met de groene omgeving, is ideaal in gebruik samen met SIMNOP of SIMVLAK betonvloerplaten.

Zo is er voor ieder wat wils en zal je moeiteloos met dit gerenommeerde bedrijf in zee kunnen gaan. Je vindt op hun site nog veel meer informatie over de constructie van deze betonplaten. Wacht dan ook niet langer en breng eens een bezoekje aan deze mooie site.

Neem eens contact op

Ben je nu helemaal overtuigd om met het geweldige bedrijf in zee te gaan? Of kijk je toch nog liever de kat uit de boom? Voor al je prangende vragen over beton kan je contact met hen opnemen. De klantenservice zit bij wijze van spreke dag en nacht voor je klaar om ervoor te zorgen dat je tevreden over kunt gaan tot het bestellen en laten legen van betonplaten. Je vindt op hun site alle gegevens terug die je nodig hebt om snel in contact met hen te treden. Denk hierbij aan het telefoonnummer, het mailadres en uiteraard is er een contactformulier te vinden. Je zou ook een bezoek kunnen brengen aan hun hoofdkwartier. Dit is gevestigd in Markelo, dus mocht je daar in de buurt wonen en wel trek hebben in deze betonplaten, kom dan eens langs. Maak van te voren wel even een afspraak, dan weet je zeker dat de koffie klaar zal staan. Er zijn maar weinig andere aanbieders die een dergelijke perfecte staat van dienst hebben. Dit blijkt ook wel als je de recensies leest van de vele tevreden klanten die eerder al zaken met Sim B.V. hebben gedaan. Mocht je graag bij hen in dienst willen treden, dan is er een speciale pagina waar je vacatures kunt vinden voor allerhande bezigheden. Wees dus slim en houd de site tijd bij tijd in de gaten!

Voor meer info : http://simbv.nl/agrarisch/betonplaten