Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Badmeubels Engelse stijl

Badmeubels en complete badkamers

Ik maak al enige jaren met veel plezier gebruik van de badmeubels van Van Heck. Dit Nederlandse bedrijf heeft 3 showrooms in Nederland zitten; in Wommelgem, Borne en Soest. Ik kwam voor het eerst in aanraking met deze fabrikant en distributeur van badkamers en –meubelen toen ik op bezoek was bij mijn oom in Soest. Ik woon in Utrecht en kom haast nooit buiten de stad. Hij nam me echter mee naar een showroom voor badmeubels en complete badkamers. Ik was op zoek naar een nieuw interieur voor het sanitaire gedeelte van mijn huis en ging daarom met bovenmatige interesse met hem mee. De zoektocht duurde al een aantal maanden, helaas zonder succes. Totdat ik echter op bezoek kwam bij Van Heck. Deze Europese aanbieder van badkamermeubelen overtrof mijn verwachtingen.

Badmeubels Engelse stijl

Bij aankomst werden we vriendelijk welkom geheten en kregen we de mogelijkheid om ongedwongen rond te lopen om te zoeken naar mooie badmeubels en badkamers. Ik werd al direct aangetrokken door de complete badkamers van dit merk in de Engelse stijl. Deze landelijke stijlen komen telkens terug in de ontwerpen van deze onderneming, toch is er een verschil. In grote lijnen worden de volgende 4 stijlen onderscheden:

  • Landelijke stijl
  • Klassieke uitstraling
  • Engelse stijl
  • Franse stijl

Deze verschillende stijlen tonen raakvlakken met elkaar, maar zijn toch zeer verschillende. Ik werd direct aangetrokken door de Engelse variant en vond mooie badkamers met baden, toiletten, wastafels en spiegels.

Nieuwe badkamer!

Na een warm gesprek met een van de adviseurs kwam ik terug met veel fotomateriaal en een plattegrond met de indeling van mijn toekomstige badkamer. De volgende dag kwamen ze de badkamer installeren en werd ik de trotse bezitter van een Van Heck badkamer met badmeubels. Zeer recent heb ik nog een spiegel in de Engelse stijl gekocht. Topbedrijf! Ik raad daarom ook iedereen aan al hun sanitair bij dit bedrijf te bestellen!

Voor meer info : http://www.vanheckbadkamers.nl/badmeubels/