Authentieke steenstrips van hoogwaardige kwaliteit

Wist u dat authentieke steenstrips voor baksteen zijn die heel gemakkelijk te plaatsen zijn? Zodoende hoeft het niet moeilijk te wezen om uw woning een nieuwe look te geven. Ze zijn gemakkelijk met lijm aan te brengen op de muur. Laat u de strips overlopen in de binnenhoeken, dan zijn er zelfs helemaal geen storende, verticale voeglijnen meer zichtbaar. Zo ontstaat er een mooi metselverband. Wilt u andere natuurgetrouwe reproducties van baksteen, natuursteen en rotsblokken aanbrengen op wanden en plafonds? Bij de specialist op het gebied van Barnwood panelen, zorgt voor een prachtige afwerking.

Complete montage van authentieke steenstrips voor baksteen bij de specialist

Kent u de authentieke steenstrips voor baksteen of de Barnwood panelen al? Wanneer u deze haalt bij een gespecialiseerd bedrijf bent u ervan verzekerd dat u een hoge kwaliteit in huis haalt. Deze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Hoewel ze zeer gemakkelijk zelf te plaatsen zijn, kan het zijn dat u dit zelf niet kunt of dat u graag heeft dat een professional dit voor u doet. Dan klopt u gewoon aan bij de specialist. Hier kunt u niet alleen de mooiste authentieke steenstrips die eenvoudig te plaatsen zijn bestellen, de specialist verzorgt ook de complete montage voor u.

Barnwood panelen van eiken-, walnoot- of iepenhout

Barnwood panelen zijn er in diverse soorten en maten. Zo zijn er verschillende soorten materialen waar deze producten zijn van gemaakt. Het materiaal is dan ook zeer oud en alleen met de hand bewerkt, wat direct terug te zien is in de robuuste, maar mooie afwerking. De panelen zijn meestal vervaardigd uit eikenhout, walnoothout of iepenhout. Het afwerken van een wand, plafond of ander oppervlak met Barnwood panelen geeft direct sfeer aan uw ruimte. Ook kunt u authentieke steenstrips voor baksteen gebruiken voor een chique en sfeervolle afwerking van wanden, planfonds en andere oppervlaktes.

Voor meer info :