Kwaliteitsplein
Winkelen

Verschillende soorten Buff

Buff

Is het een sjaal? Een haarband? Een col? Een hoofddoek? De Buff is het allemaal tegelijk! Het is een accessoire die eigenlijk in geen enkele kast mag ontbreken. Door de grote multifunctionaliteit van dit product, biedt het een oplossing voor iedere situatie. Zo kun je het dus gebruiken als sjaaltje bij koude dagen. Zou houd je je nek lekker warm. Wil je het graag nog wat warmer hebben, dan kun je dit kledingstuk nog iets hoger trekken, zelfs tot over je kin. Op die manier maak je er eenvoudig een col van. Dit is ook ideaal voor bijvoorbeeld motorrijders. Ben je in een warm gebied en schijnt de zon genadeloos op je hoofd? Dan maak je van de Buff eenvoudig een hoofddoek die je tegen de felle stralen van de zon beschermd. Zit je haar je in de weg, bijvoorbeeld tijdens het sporten, dan rol je deze doek gemakkelijk op tot een haarband. Ook kan de Buff tijdens het sporten natuurlijk nog dienst doen als zweetband, zodat je nooit last hebt van zweet dat in je ogen loopt of hinderlijk over je gezicht kriebelt. Het mag dus duidelijk zijn dat dit echt een multifunctioneel kledingstuk is. Sterker nog, je kunt zelf ongetwijfeld nog veel andere manieren vinden om de Buff te gebruiken. Misschien vind jij het wel ideaal om er een armband van te maken om het zweet mee van je gezicht te kunnen vegen. Of gebruik je het als een soort van elastiek om je haar mee in een staart te kunnen zetten. De mogelijkheden van de Buff zijn echt enorm en op het moment dat je er een in huis hebt, zul je nog veel meer mogelijkheden ontdekken. Wat voor leven je ook leidt, dit product zal altijd een toegevoegde waarde hebben. Voor iedere situatie is er wel een manier te bedenken om dit accessoire te gebruiken.

Verschillende soorten Buff

De Buff is ooit begonnen als een eenvoudige lap stof in een cilinder vorm voor gebruik tijdens outdoor activiteiten. Door deze vorm kon het product, zoals hierboven al vermeld werd, op veel verschillende manieren gebruikt worden en het bewees dan ook al snel zijn nut. Het bleek echter dat sommige mensen toch echt een bepaalde voorkeur hadden voor een van de manieren om de doek te gebruiken. Zo dragen sommige mensen het eigenlijk bijna alleen maar als bandana, weer anderen gebruiken het voornamelijk als col of juist als haarband. Het lag daarom voor de hand om verschillende vormen van de Buff te introduceren, zodat deze nog beter aansluit bij de wensen van de drager. En dat is nu dus ook het geval. Er bestaan verschillende ontwerpen van de Buff, zoals de col met daaraan vast een capuchon. Ideaal om van een gewone trui of een gewoon shirt een hoodie te maken. Of wat dacht je van het model waar een zonneklep aan de stof vastzit. Dit model is heel erg handig voor mensen die het eigenlijk altijd als vervanger van een pet of ander hoofddeksel dragen. Ook is er nu een Buff met een reflecterende streep. Dit is heel erg handig als je er van houdt om buiten te sporten en je daardoor nog wel eens in het donker op weg bent. Door de reflecterende streep ben je dan beter zichtbaar voor het verkeer en zullen er minder ongelukken gebeuren. Bovendien geeft het jezelf gewoon ook een fijn gevoel dat je beter zichtbaar bent. Daarnaast zijn er ook nog modellen die heel specifiek voor een bepaald doel worden gemaakt. Zoals een Buff die heel goed past onder een motorhelm of een die gebreid is, voor extra warmte tijdens de wintersport.

Headwear Webshop

De Buff is dus niet alleen heel multifunctioneel, er zijn ook nog specifieke modellen die er voor zorgen dat ze nog beter geschikt zijn voor specifieke situaties. Het aanbod aan producten van dit merk is dus zeer divers. Om de keuze nog groter te maken, worden ze ook nog vervaardigd in heel veel verschillende kleuren en met zeer diverse patronen. Hierdoor vindt iedereen gegarandeerd een Buff die precies past bij zijn of haar eigen voorkeuren, kledingstijl en lievelingskleur. Bij Headwear Webshop vind je een heel groot aanbod van dit merk. Niet alleen voor volwassenen zijn er veel verschillende modellen verkrijgbaar, ook zijn er speciale modellen voor kinderen en zelfs voor baby’s. Naast dat er heel veel mogelijk is wat betreft kleur, is het ook nog eens mogelijk om de Buff te laten maken met een logo van jouw keuze. Bijvoorbeeld van je sportvereniging, je club of je bedrijf. Het is natuurlijk een ideale manier om tijdens een evenement, zoals een sponsorloop, te laten zien dat jullie een groep zijn en bij elkaar horen. Het voordeel van de Buff is natuurlijk ook nog dat iedereen van de groep het op zijn of haar eigen manier kan gebruiken. In het kort vatten we de voordelen nog even samen:

  • veel verschillende draagmethodes
  • specifieke modellen voor mensen die een favoriete draagwijze hebben
  • speciale versies voor kinderen en baby’s
  • verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen
  • mogelijkheid tot het laten bedrukken met eigen logo

Bij Headwear Webshop vind je een zeer compleet assortiment producten van dit merk. Via de website kun je eenvoudig een keuze maken uit het grote aanbod en je favoriete product online bestellen. Lijkt de Buff jou ook het ideale accessoire voor allerlei situaties en omstandigheden? Ga dan snel naar Headwear Webshop!

Voor meer info : http://www.headwearwebshop.nl/