Kwaliteitsplein
Winkelen

Lederen herentassen

Vroeger zag je eigenlijk maar twee soorten leren herentassen, namelijk een aktetas en een rugzak. Tegenwoordig is deze situatie helemaal anders, steeds meer heren dragen een mooie herentas. Mannen zijn steeds meer bezig met hun uiterlijk en kleding, hierdoor neemt de variatie op het aantal tassen voor mannen tegelijkertijd ook toe. Mannen durven gezien te worden met een mooie tas en investeren er ook graag in, want een prachtige herentas is de perfecte accessoire die je outfit compleet maakt. Tevens is een leren tas ook erg geschikt om je look extra kracht bij te zetten.

Vroeger zag je messengerbags alleen over de schouder van postbodes hangen, nu is deze herentas erg populair en duikt dit type tas steeds vaker op in het straatbeeld. Ideaal wanneer je onderweg bent, zowel lopend als op de fiets. Voldoende ruimte voor al je spullen, toegankelijk, stoer, nonchalant en biedt in de meeste gevallen ook de mogelijkheid om een laptop op te bergen. Leren messengerbags zijn ook nog eens erg elegant en stijlvol.

Mannen zijn gek op gadgets en willen deze het liefst altijd bij zich hebben, met een leren tas neem je je laptop of tablet overal mee naar toe.

Erg stoer zijn tassen gemaakt van waterafstotend canvas, dit materiaal bestaat uit canvas voorzien van een wax. Herentassen zijn meestal redelijk klassieke modellen, maar dit hoeft niet meteen saai te betekenen. Over het algemeen zijn deze tassen niet zo gevoelig voor modetrends, wel zie je de laatste tijd steeds meer strakke modellen zonder veel ritsen, vakken en eventuele decoraties.

Ontdek nu de verrassende mogelijkheden van de moderne leren herentas. Van sportief tot zakelijk, maar altijd stijlvol.

Voor meer info : https://www.marington.nl/tassen/leren-herentassen/