Kwaliteitsplein
Winkelen

Een kwalitatieve leren weekendtas nodig?

Marington.nl is een trendy webshop voor de modieuze man en vrouw. De webshop heeft een breed assortiment van circa 10.000 artikelen. Binnen dit assortiment zijn artikelen te vinden voor in huis, maar ook vrije tijdsartikelen en modeartikelen. Binnen elk van de categorieën van artikelen bestaat een grote keuze aan producten. Zo zijn binnen de categorie modeartikelen verschillende soorten tassen te vinden. 

Eén soort tas die je kan aanschaffen op Marington.nl is de weekendtas. In de webshop zijn diverse leren weekendtassen te vinden. De tassen zijn allen stijlvol en van hoge kwaliteit. Alle weekendtassen zijn afkomstig uit Italië, waar ze met de hand gemaakt worden van hoogwaardige materialen. Bovendien worden de tassen zorgvuldig afgewerkt en voorzien van stijlvolle details. De aandacht waarmee de leren weekendtassen worden gemaakt, leidt ertoe dat de tassen erg duurzaam zijn en je jarenlang plezier kan hebben van je op Marington.nl aangeschafte weekendtas.

In de webshop van Marington zijn tassen in verschillende prijsklassen te vinden. De prijzen variëren van 175 tot 560 euro. Merken weekendtassen die verkocht worden op Marington.nl zijn Brooks, Floto, Marington, Offermann en Pratesi. Elke tas is uniek van vorm, kleur en ontwerp. Je kan zelf kiezen of je voorkeur uitgaat naar een klassieke zwarte weekendtas of een meer in het oog springende rode weekendtas. 

Tussen de leren weekendtassen op Marington.nl zijn zowel tassen voor mannen als voor vrouwen te vinden. De tassen zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Vanwege de ruime inhoud zijn de tassen vooral geschikt voor het meenemen van een grote hoeveelheid spullen. Dit maakt de leren weekendtassen met name handig voor bijvoorbeeld een zakenreis of een weekendje weg. Echter zijn de tassen zo ontworpen dat ze een hippe uitstraling hebben en ook casual kan gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld wanneer je een keer veel mee moet nemen naar je werk of naar een andere gelegenheid.

Wanneer je op Marington.nl een mooie leren weekendtas hebt gevonden en deze wil aanschaffen, kan dat eenvoudig. Je legt de tas in je winkelmand, rekent af via iDeal, Creditcard, Mister Cash, PayPal of bankoverschrijving en binnen twee tot vier werkdagen heb je je weekendtas in huis!

Voor meer info : http://www.marington.nl