Kwaliteitsplein
Wijn

Organiseer je eigen High Wine met rode wijnglazen.

De High Thea is al jaren populair, maar misschien drink je liever rode wijn dan een glaasje thee. Gelukkig is de High Wine nu ook overgewaaid naar ons land. Verschillende restaurants organiseren wijn en spijs avonden op afspraak. Je drinkt dan uit luxe rode wijnglazen de meest exclusieve wijnen uit de wijnkelder. De solomonier zal je vertellen wat voor een rode wijn je aan het drinken bent en welke hapjes er goed bijpassen. Vervolgens wordt de wijn in luxe wijnglazen ingeschonken en mag je gaan proeven en hapjes eten. Een High Wine is populair maar kost gerust € 40 per persoon. Met vier vrienden ben je al snel een hoop geld kwijt. Het is veel leuker om je eigen high wine te organiseren.

 

Koop goede rode wijnglazen.

 

De rode wijnglazen zijn gek gezegd de basis van je high wine. Het is natuurlijk hartstikke gezellig om een paar mooie wijnglazen op tafel te zetten. Naast de uitstraling zijn de wijnglazen ook geschrikt om extra van de wijn te genieten. Neem bijvoorbeeld een paar Turbulence wijnglazen. Dit zijn unieke rode wijnglazen die kunnen gebruikt worden om te decanteren. Het decanteren van de rode wijn is een methode om een wat oudere wijn extra zuurstof en smaak te geven. Je merkt dus echt wel het verschil als je kiest voor een wat exclusiever wijnglas. Je mag dus best wel geld uitgeven aan rode wijnglazen om de high wine nog exclusiever te maken. Het geld heb je er al snel uit als je met meerdere personen een high wine organiseert.

 

Neem allemaal één fles rode wijn en spijs mee.

 

De rode wijnglazen kunnen jullie gezamenlijk kopen, maar nu heb je natuurlijk nog wijn en spijs nodig. Geef iedereen de opdracht om één fles wijn te kopen die uniek is. Deze wijnfles mag best wat geld kosten want normaal ben je toch ook € 40 pp kwijt. Informeer bij de wijnwinkel welke hapjes het beste passen bij deze rode wijn. Maak ze klaar en serveer ze tijdens jouw ronde samen met de rode wijnglazen. Je zal merken dat je samen zo heel wat lekkere hapjes en wijn krijgt. Voor je het weet heb je samen met je vrienden een High Wine georganiseerd. Het is niet alleen erg gezellig, maar je kan het ook nog vaker organiseren en zo steeds weer opnieuw samen rode wijnen ontdekken. Al snel heb je een heel palet aan nieuwe samen herontdekt.

Voor meer info : http://www.rode-wijnglazenshop.nl