Kies voor een professionele chauffeur in de omgeving van Limburg

Professionele chauffeurs werken graag in afwisselende werkomgevingen, waar ze de kans hebben om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Het inzetten van een uitzendbureau laat uw bedrijf groeien terwijl uw personeelsbestand flexibel blijft. Ondersteuning bij bedrijfsactiviteiten worden aangeboden door Transflexion. De werknemers zijn flexibel inzetbaar op verschillende soorten opdrachten. De belangen van de organisatie en die van de uitzendkracht is gewaarborgd. Alles wat juridisch gezien belangrijk is bij een uitzendbureau voor transport is goed geregeld. Als ervaren intermediair neemt Transflexion het hele traject van werving en selectie van geschikte kandidaten in handen. Een chauffeur van Transflexion in Limburg is in te lenen op uitzendbasis om de flexibiliteit te optimaliseren.

Chauffeur nodig? Flexibele mogelijkheden bij hét uitzendbureau in Limburg

Transflexion levert zowel een chauffeur in Limburg als ander transportverwant personeel. Dit is handig aangezien bedrijven vaak zoeken naar flexibele werknemers. Het uitzendbureau gespecialiseerd in de transportsector beschikt over een gevarieerd werknemersbestand van chauffeurs. Met iedere chauffeur vindt een persoonlijk gesprek plaats en worden referenties gecontroleerd. Mocht het nodig zijn, wordt de chauffeur door een rij-instructeur in een lestruck getest. Zo is het transportbedrijf die een chauffeur inhuurt altijd verzekerd van gekwalificeerd personeel. Een chauffeur van het uitzendbureau in Limburg heeft altijd ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche en met vrijwel elk soort transport. Transflexion heeft gemotiveerde chauffeurs, die op basis van ervaring flexibel inzetbaar zijn en beschikken uiteraard over alle binnen de sector verplichte diploma’s en certificaten.

Diverse mogelijkheden scholing tot chauffeur bij het uitzendbureau voor transport in Limburg

Door personeel continu bij te scholen of door ze een opleiding te laten volgen blijft het personeel van hoge kwaliteit. In de transportsector is dit erg belangrijk. Transflexion in Limburg biedt diverse mogelijkheden tot scholing, zo ook de opleiding tot chauffeur. Chauffeur is een beroep met veel verantwoordelijkheid. Niet alleen verantwoordelijkheid voor het voertuig, maar ook de lading en je omgeving. Als je even niet goed oplet kan dit nare gevolgen hebben. Scholing tot chauffeur is daarom van levensbelang en het uitzendbureau in Limburg biedt daarvoor een persoonlijke aanpak. Voor het halen van een vrachtwagenbewijs moet een uitzendkracht medisch geschikt zijn. Het is verstandig om dit te laten keuren door een arbo-arts.

Voor meer info :