Kwaliteitsplein
Vervoer en transport

Autopech: naar de sloop

Helaas, wat kun je soms pech hebben met je auto. De mijne, een oud barreltje van bijna 14 jaar oud, heb ik 3 jaar geleden gekocht. In het begin reed ‘ie nog aardig, maar gaanderweg kreeg ik steeds meer onderhoud eraan. In januari startte hij niet tijdens de kou. Accu kapot. Dat valt dan nog mee, maar nu de distributieriem vervangen moet worden, wordt het mij te gortig. Ik moet hem wegdoen. 

Deze conclusie had ik eerder getrokken, maar een vriendin heeft me echt over de streep getrokken. Zij heeft haar oude autootje ook weg moeten doen, maar heeft gelijk een andere tweedehands wagen gekocht; bij dezelfde sloperij nota bene! Ze bracht het onderwerp ter sprake bij de chauffeur die haar sloopauto kwam ophalen, hij vertelde dat zijn bedrijf ook gewoon goedkope, goed functionerende tweedehands auto’s verkoopt. Ze is hierop naar de autosloperij gegaan, onder het motto ‘baat het niet, dan schaadt het niet’, en was aangenaam verrast. Heel veel keuze, uit echt voordelige tweedehands auto’s. 

Ik heb het over Sloop Service Nederland, in Vijfhuizen, vlakbij Amsterdam. Zij hebben héél veel tweedehands auto’s te koop staan en dus kan ik er mijn sloopautootje inruilen en een andere, tegen een écht laag bedrag, kopen. Loop of sloop hoeft dus niet altijd! 

Deze tip wilde ik even delen met iedereen in dezelfde situatie als ik: woon je rond Amsterdam dan is een bezoekje aan deze autosloperij écht de moeite waard!

Voor meer info : http://sloopservice-nederland.nl/vestigingen/autosloop-amsterdam.html