Kwaliteitsplein
Image default
Verbouwen

Hoe u een PU of Epoxy gietvloer zelf aanbrengt

Wanneer u een PU of Epoxy gietvloer wilt leggen in uw woning, kantoor of bedrijfspand kunt u een hoop kosten besparen door dit zelf te doen. Zelfs als u weinig kennis heeft over het leggen van vloeren, is dit goed te doen. U vraagt zich vast en zeker af hoe u dit dan het beste aan kunt pakken? Het antwoord is heel simpel: maak gebruik van de producten van Decochip en bekijk de uitlegvideo’s van dit bedrijf nauwkeurig. Op die manier kan er haast niets mis gaan en heeft u uw PU of Epoxy gietvloer binnen de kortste keren gelegd. Heeft u dus interesse in een PU of Epoxy gietvloer en wilt u het leggen ervan het liefste zelf doen? Met de producten en uitleg van Decochip kunt u rekenen op een mooie vloer die goed beschermd is. Bovendien profiteert u bij dit bedrijf van diverse voordelen. Zo betaalt u een lage prijs voor de producten, aangezien ze rechtstreeks vanuit de fabriek worden geleverd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan workshops, zodat u zeker weet dat u de juiste technieken gebruikt. En last but not least: het team van Decochip staat altijd voor u klaar als u vragen heeft.

Een PU gietvloer aanbrengen

Een PU gietvloer kenmerkt zich aan de flexibiliteit. Bovendien is een dergelijke vloer scheur overbruggend. Hierdoor is het een uitstekende optie om een houten vloer mee af te werken. Wilt u weten hoe een PU gietvloer aanbrengt met de materialen van Decochip? Bekijk dan de instructievideo’s via hun website. Daarnaast heeft Decochip de gebruiksaanwijzingen ook uitgetypt op een pagina op de website. Houd deze erbij als u aan de slag gaat. Zo kunt u geen enkele stap vergeten.

Een Epoxy gietvloer aanbrengen

Een PU gietvloer is voordeliger en flexibeler en is daarmee een goede keuze wanneer u een werkende vloer heeft. Een Epoxy gietvloer is juist sterker, harder en kleur echter. Bovendien is Epoxy minder gevoelig bij het aanbrengen. Dit type gietvloer is voornamelijk aan te raden wanneer u een harde ondergrond heeft, zoals zandcement, beton of tegels. Wanneer u het aanbrengen van de Epoxy gietvloer zelf wilt doen, raden we u ook aan de instructievideo’s te bekijken en gebruiksaanwijzingen te lezen. Heeft u toch nog vragen? Dan staat het team van Decochip voor u klaar om u te helpen.