Kwaliteitsplein
Vakantie

Verschillende soorten vakanties

Bij vakanties denk je meteen aan zon, zee en strand. Naast het luieren onder een palmboom heb je ook andere vakanties. Geniet van december tot mei van een wintersportvakantie vol met sneeuw en gezelligheid. Je verblijft in een chalet, appartement, hotel of pension op een paar honderd meter van de piste. In Frankrijk heb je de grootste skigebieden ter wereld met prachtige bosrijke omgevingen. Omdat de skigebieden in hoge hoogte liggen, is er het hele seizoen voldoende sneeuw om te skiën en snowboarden. Natuurlijk kan je naast het sportieve gedeelte ook heerlijk genieten van het lokale eten. Via www.vakantie-vergelijker.nl kan je wintersportvakanties met elkaar afwegen en jouw favoriete bestemming gelijk boeken! 

Wil je liever je eigen weg gaan en een eigen tempo bepalen? Dan is een autovakantie ideaal. Op de eindbestemming kan je op deze manier, makkelijker verplaatsen naar plekken. Wel ben je met een autovakantie meer beperkt en blijf je meestal binnen West-Europa. Bij een lange afstand kan je wel stoppen langs gebieden en daar overnachten. Zo zie je meer van bepaalde gebieden in een land. Er zijn een aantal reisorganisaties die autovakanties organiseert waarna de reiziger een route volgt met als bestemming een aantal overnachtingsplaatsen. Je hoeft geen rekening meer te houden met vetrektijden van een vliegtuig, bus of trein. 

Ten slotte heb je ook de verre vakanties. Een aantal populaire bestemmingen zijn de Dominicaanse Republiek, Malediven, Thailand, Dubai en Indonesië. Vaak zit je voor deze landen vrij lang in het vliegtuig maar uiteindelijk kijk je je ogen uit. Prachtige landen met mooie stranden geven je het ultieme vakantiegevoel. Helaas zijn de tickets naar deze bestemmingen vaak heel prijzig in het hoogseizoen. Maak gebruik van een vakantie vergelijker voor het vinden van goedkope tickets. Houd wel in je achterhoofd dat de kosten rond de duizend euro kunnen blijven dus verwacht geen budgetprijzen. 

Voor meer info : http://www.vakantie-vergelijker.nl