In het uitgebreide assortiment van de boomkwekerij in Zundert vindt u altijd wat u zoekt

juni 14, 2018 0 Comment

Komt u binnenkort ook langs bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers voor plantsoen? Deze gespecialiseerde kwekerij in Zundert weet als geen ander hoe zij (sier)heesters moeten vermeerderen en opkweken. Daarom is dit het adres waar u terecht kunt voor de aanschaf van heesters. Dankzij het grote assortiment vindt u altijd wat u zoekt: van Philadelphus tot Cornus en van Deutzia tot Viburnum. Daarnaast levert de boomkwekerij in Zundert een totaalpakket aan bos- en haagplantsoen uit volle grond. Dit komt door het kweken van Fagus en Carpinus en de jarenlange ervaring. De sierheesters en bos- en haagplantsoen wordt met de grootse zorg gekweekt door een team van specialisten met een groen hart. Zo wordt u ontzorgd in het zoeken naar goed materiaal.

Boomkwekerij in Zundert is gespecialiseerd in het opkweken van (sier)heesters

U wilt toch ook een mooie volle containerplant? (Sier)heesters vormen hier de perfecte basis voor. Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers is een gespecialiseerd bedrijf waarbij het plantgoed begint als een gewortelde stek. Daarna wordt het doorgekweekt in de volle grond. Hierbij wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van chemische onkruidbestrijding en wordt veelal gekozen voor handmatige of mechanische bestrijding. In de lichte zandgrond kunnen de wortels van de sierheesters zich optimaal ontwikkelen waarna ze gerooid en afgedekt naar de loods worden gebracht om gesorteerd en verwerkt de worden. Op die manier blijft de conditie van het gewas optimaal. Zo is het voor u mogelijk om onkruidvrije en gezonde (sier)heesters te kopen bij de boomkwekerij in Zundert.

Gebruik van chemische middelen wordt beperkt tot een minimum bij boomkwekerij in Zundert

Bent u op zoek naar gezonde en sterke (sier)heesters en bos- en haagplantsoen? Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers maakt zo min mogelijk gebruik van chemische middelen en zo weet u zeker dat planten en bomen gezond zijn. U zult zich afvragen hoe het onkruid dan wordt bestreden. Nou, dit wordt handmatig of mechanisch gedaan. Daarnaast maakt men gebruik van compostthee en andere meststoffen. Hierdoor zit de bodem boordevol leven en blijft het gewas gezond. Hierdoor ontstaat er gezond, onkruidvrij en goed vertakt plantgoed bij de boomkwekerij in Zundert. Daarbij worden de planten onder gunstige omstandigheden gerooid om de conditie optimaal te houden. Weet u al welke gewortelde stek, plantgoed of bos- en haagplantsoen u wilt?