Een Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie is het hele jaar te boeken

Heeft u in de winter zin om een Zambia vakantie of een Zimbabwe vakantie te boeken? Dat kan! In Zambia en Zimbabwe valt er het hele jaar door wat te beleven en te zien. Hier verdelen ze de seizoenen in drie delen: het groene seizoen, het droge seizoen en het overgangsseizoen. Safari’s zijn bijvoorbeeld het leukste om in de droge periodes te doen, maar ook in het regenseizoen worden er safari’s geregeld. In deze periode wordt de safari per boot georganiseerd, omdat de meeste wegens dan slecht bereikbaar zijn. Gedurende de maanden december tot maart bestaat er de kans op hevige regenvallen, dus houdt hier rekening mee met het inplannen van de reis.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: actief en avontuurlijk

Bent u actief en avontuurlijk, dan is een Zambia vakantie of een Zimbabwe vakantie zeer geschikt voor u Wat hebben deze landen u te bieden? Deze landen staan bekend om de prachtige wandelsafari’s in de pure wildernis. Tijdens deze safari’s kunt u genieten van wilde dieren, dit gebeurt wel onder begeleiding van de beste rangers van Afrika. Geen zin om door de wildernis te lopen? Zambia biedt ook een aan om een safari te beleven per kano. U gaat vaart hier over de bekende Zambezi rivier, waar u kunt genieten van Mana Pools en Lower Zambezi N.P. met op de achtergrond prachtige bergketens.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: bezienswaardigheden

Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie zijn leuke bestemmingen waarbij u volop kunt genieten van de prachtige bezienswaardigheden. Zambia en Zimbabwe bieden voornamelijk verschillende nationale parken die bezocht kunnen worden, en kunt u ook genieten van de Victoria Falls. Het behoort tot één van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld en is het grootste blad van vallend water op aarde – een fascinerend en betoverend spektakel.  Houdt u meer van de historie van Afrika, dan wordt er Zimbabwe aangeraden. Dit land heeft meer historische bezichtigen dan Zambia, maar over het algemeen bieden beide landen ongeveer hetzelfde aan.

Voor meer info : http://www.oryxtravel.nl/