Eén bedrijf voor het installeren, onderhouden en repareren van uw intercomsysteem

juli 24, 2018 0 Comment

Wilt u een intercomsysteem installeren in uw pand? Dan is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf zoals Fontein Elektrotechniek. Alleen zo weet u zeker het systeem op de juiste manier is geïnstalleerd. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.

Storing aan uw audio intercomsysteem? De specialist lost het direct op!

Om de veiligheid van uw pand te verbeteren is het verstandig om te kiezen voor een intercomsysteem. Wanneer er een storing optreedt, is het mogelijk dat de deur niet meer vanzelf opent of erger nog, constant ontgrendeld blijft. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.

Beveilig zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen met een audio intercomsysteem

Bent u eigenaar van een bedrijfspand of wilt u uw appartementencomplex beveiligen? Kies dan voor een intercomsysteem. Met dit systeem verhoogt u de beveiliging van uw pand aanzienlijk. Zo weet u dankzij het intercomsysteem altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit systeem in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen elektrotechnisch installatiebedrijf Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u er van verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.