Kwaliteitsplein
Image default
Onderwijs

De juiste hulp voor kinderen met leerproblemen

Niet alle kinderen hebben te maken met leerproblemen. Echter, merkt u dat uw kind niet makkelijk meegaat met het niveau in de klas of ervaart uw kind andere problemen met leren? Dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van Trivers uit Roosendaal. U vindt hier de juiste hulp voor kinderen met leerproblemen. De specialisten bieden een uitgebreid zorgaanbod voor kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar. Kinderen en jongeren kunnen hier terecht met zowel sociaal-emotionele problemen als leerproblemen en gedragsstoornissen.

Zorgvuldigheid en een persoonlijke benadering staan centraal

Alle medewerkers zijn aangesloten bij beroepsverenigingen. Deze verenigingen beschikken over een beroepscode en een klachtenregeling. Bij deze deskundige medewerkers is zorgvuldigheid en het kweken van vertrouwen dan ook de grootste troef. Ze vinden het daarom zeer belangrijk om zorgvuldige screening uit te voeren en de kinderen persoonlijk te benaderen. De medewerkers zorgen er zo voor dat zij de kinderen op de juiste manier kunnen helpen. Echter, niet alleen voor kinderen bieden zij de juiste hulp; ook als ouder of verzorger bieden zij de juiste handvaten en gedegen advies. Hierdoor weet u precies hoe u op de juiste manier met leerproblemen bij kinderen omgaat.

Neem contact op met hun experts of maak direct een afspraak

Met welk leerprobleem uw zoon of dochter dan ook te maken heeft, bij deze specialisten vindt u de oplossing. Zij hebben voor ieder probleem de juiste specialist in huis, die precies weet hoe kinderen met leerproblemen behandeld dienen te worden. Op de diverse afdelingen krijgen alle kinderen de juiste hulp. De specialisten bieden tevens sociaal- en gedragsondersteuning aan. Indien u meer informatie wenst, kunt u uiteraard contact opnemen met de specialisten van Trivers uit Roosendaal. Ook voor het maken van een afspraak belt of mailt u deze experts. De contactgegevens en het contactformulier zijn te vinden op de website.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Ergonomisch schoolmeubilair laten maken

Laat dyslexie behandelen bij dit instituut en voorkom leerachterstanden bij uw kind

10 voordelen van bijles